ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНЫ ДЛЯ МАМЫ таблетки №30 (10х3)

Цены на ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНЫ ДЛЯ МАМЫ таблетки №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 117-145 грн. (состоянием на 11.10.2019)

Бренд: Доппельгерц
Количество в упаковке: 30
Тип товара: таблетки

Склад

Активні інгредієнти:
Кожна таблетка (добова доза) містить;
Вітамін А
333 мкг (1110 МО)
Вітамін 
10 мкг (400 МО)
Вітамін С
110 мг
Вітамін 
1,2 мг
Вітамін 
1,6 мг
Вітамін 
1,9 мг
Вітамін 
3,5 мкг
Фолієва кислота
400 мкг
Біотин
60 мкг
Ніацин
15 мг
Пантотенова кислота
 6мг
Кальцій (у вигляді кальцію карбонату та кальцію гідрофосфату)
131 мг
Магній (у вигляді магнію оксиду)
100 мг
Залізо
10 мг
Йод
150 мкг
Цинк
5 мг

Допоміжні речовини:

целюлоза Е460, натрію карбоксиметилцелюлоза Е468, жирні кислоти Е570, магнієві солі жирних кислот Е470 b, кремній Е551, гідроксипропілметилцелюлоза Е464, гідроксипропілцєлюлоза Е463, тальк Е553b, кокосова олія, тітану діоксид Е171, заліза оксид Е172.

Доппгельгерц® актив Вітаміни для мами – це мультивітамінно-мінеральний комплекс, що містить вітаміни, мінерали, мікроелементи та спеціально розроблений для забезпечення оптимальної мікронутрієнтної підтримки як плода та новонародженого, так і майбутньої матері.

Вагітність та годування груддю – це періоди підвищеної потреби у мікронутрієнтах. При виникненні дефіциту мікронутрієнтів виникає загроза здоров’ю матері та порушується нормальний внутрішньоутробний розвиток плода.

Комплекс Доппельгерц® актив Вітаміни для мами показаний для попередження та корекції харчового дефіциту мікронутріентів.

Вітамін А – активний антиоксидант, що сприяє підвищенню опірності організму до інфекцій. Вітамін А чинить позитивний вплив на репродуктивну функцію, сприяє забезпеченню нормального процесу овуляції та функціонування жовтого тіла в організмі жінки.

Вітамін  – сприяє покращенню фосфорно-кальцієвого обміну в організмі, бере участь у мінералізації кісткової тканини, необхідний для нормального формування та росту кісток у дітей.

Вітамін С – має антиоксидантні властивості, сприяє покращенню опору організму до несприятливих факторів зовнішнього середовища. Грає важливу роль у окислювально-відновлюваних процесах.

Вітамін  – чинить виражену дію на вуглеводний та енергетичний обмін, він необхідний для нормального функціонування нервової та м’язової тканин. Нестача вітаміну  характеризується порушенням розумових функцій, а також розвитком серцевої недостатності.

Вітамін  – приймає активну участь в протіканні енергетичних процесів, позитивно впливає на стан серцево-судинної та нервової систем. Сприяє підвищенню захисних сил організму.

Вітамін  – надзвичайно важливий вітамін, що бере участь у формуванні білкових та структурних складових організму, входить до складу ферментативних систем, необхідний для підтримки гормональної рівноваги та адекватної імунної відповіді.

Вітамін  – необхідний в процесі кровотворення, а також жирового обміну в тканинах печінки. Він сприяє діленню клітин та підтримці нормального функціонування нервової системи.

Фолієва кислота – грає важливу роль на етапі планування вагітності, так як впливає на продуктивність зачаття та на повноцінне виношування здорового малюка. Вона бере участь в багатьох процесах організму, сприяє нормальному кровотворенню, має важливе значення при утворенні ДНК та РНК, які, в свою чергу, беруть участь в безпосередній передачі спадкових ознак.

Біотин – бере участь в синтезі та утилізації жирів та амінокислот, сприяє покращенню стану шкіри та волосся. Взаємодіє с іншими вітамінами групи В, що сприяє нормалізації загального стану організму майбутньої мами.

Ніацин – необхідний для нормального функціонування нервової, травної та ендокринної систем. Сприяє покращенню роботи мозку та серцево-судинної системи, має важливе значення для вироблення енергії в період вагітності.

Пантотенова кислота – необхідна для росту і розвитку клітин тіла, а також дня правильно функціонування нервової системи. Грає важливу роль в окислювально-відновлюваних процесах, бере участь в обміні вуглеводів та жирів. Сприяє зняттю фізичної втоми та стресу.

Кальцій – бере участь у формуванні та в обміні речовин в кістковій тканині, передачі нервових імпульсів і роботі серцевої системи, сприяє нормальному згортанню крові. Необхідний для формування кісток та зародків зубів у плода, а також для збереження в гарному стані кісток та зубів у майбутньої матері.

Магній – є невід’ємною частиною багатьох клітинних процесів, включаючи продуктування енергії, синтез білків, клітинну репродукцію. Магній сприяє зниженню збудливості, підвищує стійкість до стресу.

Залізо – мікроелемент, необхідний для синтезу гемоглобіну, грає важливу роль в процесах кровотворення, бере участь у ряді окислювально-відновлювальних реакцій.

Йод – важливий для підтримки фізичної активності жінки, корисний в клітинному обміні речовин, необхідний для нормального функціонування щитоподібної залози.

Цинк – необхідний для нормального функціонування всіх клітин організму. Він бере участь у багатьох видах обміну, сприяє забезпеченню нормального процесу овуляції.

Рекомендації щодо застосування

може бути рекомендована лікарем в раціонах харчування жінок, що планують вагітність, вагітні, після пологів та годуючих груддю, як додаткове джерело вітамінів групи В, А,  , С, фолієвої кислот, біотину, ніацину, пантотенової кислоти та мінералів і мікроелементів для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Спосіб вживання

жінкам репродуктивного віку по 1 таблетці на добу під час або після вживання їжі. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

До уваги хворих на цукровий діабет: 1 таблетка містить 0,1 ккал/0,4 кДж, не містить хлібних одиниць.

Рекомендований термін споживання

за 1 місяць до запланованої вагітності, у період вагітності та годування груддю. Тривалість застосування узгоджується з лікарем.

Застереження при застосуванні

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Форма випуску

таблетки масою 1218 мг (по 10, 30 або 60 таблеток у блістерах упаковані в картонну коробку).

Зберігання

при температурі не вище 25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності до споживання: 3 роки від дати виробництва.

Дистриб’ютор в Україні:

ТОВ “Квайссер Фарма Україна”,

02132, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 26Ж, оф. 49,

тел./факс 044 585-34-92,

info@queisser.com.ua

Виробник готового продукту:

“Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ”, Шлезвігер Штрассе 74,24941 Фленсбург, Німеччина

Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GМРу відповідності з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...