РОТАВИТ КАЛЬЦИУМ гранулы №30 в пак.

Цены на РОТАВИТ КАЛЬЦИУМ гранулы №30 в пак.

Бренд: Ротавит

Склад

1 пакетик містить:

основні речовини: кальцію карбонат – 2502 мг (еквівалентно 1000 мг кальцію), вітамін D(холекальциферол) – 200 МО;

допоміжні речовиникислота лимонна безводна (підсилювач смаку); крохмаль кукурудзяний; ароматизатор лимонний; підсолоджувачі: ацесульфам калію, аспартам, модифікований харчовий крохмаль, сахароза, натрію аскорбат (стабілізатор), тригліцериди середнього ланцюга, двоокис кремнію (наповнювач), альфа-токоферол (стабілізатор).

Фармакологічні властивості

Кальцій бере участь у формуванні кісткової тканини, регулюванні артеріального тиску і процесі згортання крові. Сприяє формуванню кісток, зубів, підвищенню щільності кісткової тканини, підтримці здорового стану шкіри. При недостатньому надходженні кальцію зовні кісткова тканина виконує функцію депо, за допомогою якого організм забезпечує нормальний рівень кальціємії.Застосування кальцію зменшує ризик розвитку остеопорозу. Сприяє нормальному функціонуванню нервової і м’язової системи.

Нестача вітаміну D спостерігається при обмеженні експозиції сонячного світла, нестачі вітаміну D в харчуванні (дієта з пониженим вмістом м’яса, печінки, рибних продуктів), порушеннях всмоктування і жовчовиділення.

Вітамін D3 регулює обмін кальцію і фосфору в організмі, бере участь у формуванні кісткового скелета, сприяє збереженню структури кісток, підвищує абсорбцію кальцію та солей фосфорної кислоти в кишечнику, а також регулює процес їх виведення, активує відкладення кальцію в кістках та протидіє резорбції, збільшує щільність кісткової тканини.

Вітамін D3 необхідний для нормального функціонування паращитовидної залози, регулює разом з гормоном паращитовидної залози концентрацію іонів кальцію в крові.

Рекомендації щодо споживання

Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело кальцію та вітаміну D з метою покращення регенерації хрящової тканини, усунення дефіциту кальцію та вітаміну D в організмі, регулювання обміну кальцію та фосфору в кістковій тканині.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза

Перед вживанням необхідно розчинити вміст пакетика в склянці (200 мл) питної води, розмішати і випити відразу після приготування.

Рекомендовано вживати дорослим та дітям вікомвід 7 років і старше по 1 пакетику на добу під час їди.

Курс споживання становить 4-6 тижнів.

Кількість курсів споживання призначає лікар індивідуально.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Особливості застосування

Не перевищувати рекомендованої добової дози. Необхідність застосування в період вагітності та годування груддю визначає лікар індивідуально.

Не рекомендовано вживати одночасно з вітамінно-мінеральними комплексами, що містять кальцій та вітамін D.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до складових компонентів; сечокам’яна хвороба.

Форма випуску

Гранули в пакетиках, по 30 пакетиків в картонній коробці.

Маса вмісту 1 пакетика

3,6 г ± 7,5 %.

Строк придатності

2 роки.

Умови зберігання

Зберігати за температури не вище 25 °С у сухому та недоступному для дітей місці.

Назва (найменування) та повна адреса і телефон виробника

К.О. «Славія Фарм С.Р.Л.», 44 С бульвар Теодор Паладі, Зй округ, 032266, Бухарест, Румунія / S.C. «Slavia Pharm S.R.L.», Romania, 44 С Theodor Pallady Blvd., 3rd district , 032266, Bucharest, тел.: 0040 21 304 63 91.

Заявник

«РОТАФАРМ ЛІМІТЕД», ВЕЛИКА БРИТАНІЯ / «ROTAPHARM LIMITED», UNITEDKINGDOM.

Імпортер (представник в Україні)

Вказано на упаковці.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...