ГЕРБАСТРЕСС таблетки №30 (10х3)

Цены на ГЕРБАСТРЕСС таблетки №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 134-222 грн. (состоянием на 02.01.2020)

Тип товара: таблетки

Склад

1 таблетка містить:

активні інгредієнти: екстракт пасифлори (Passiflora incarnata) – 50 мг, екстракт суцвіття хмелю (Humulus lupulus) – 50 мг, екстракт насіння вівса (Avena sativa) – 50 мг, екстракт квітів ромашки (Matricaria chamomila) ─ 30 мг, екстракт коренів женьшеню сибірського (Eleutherococcus senticocus) ─ 30 мг, піридоксину гідрохлорид (вітамін В6) ─ 2 мг, ціанокобаламін (вітамін В12) ─ 3 мкг,

допоміжні речовини: наповнювачі: кальцію гідрофосфат безводний, целюлоза мікрокристалічна; розпушувач: натрію кроскармелоза; ковзна речовина: магнію стеарат.

Вміст вітамінів у% від рекомендованої денної дози: піридоксину гідрохлорид ─ 100%, ціанокобаламін ─ 100%.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на рекомендовану добову дозу (1 таблетку):

білки – 22 мг, вуглеводи – 170 мг, жири – 5 мг; 3,39 кДж /0,81 ккал.

Маса нетто 1 таблетки

550 мг ± 5 %.

Форма випуску

Таблетки у блістерах № 10 або № 30 у картонній коробці.

Круглі двоопуклі таблетки світло-коричневого або коричневого кольору з нерегулярними світлими та темними вкрапленнями.

Упаковка

По 10 таблеток поміщають в блістер з алюмінієвої фольги та плівки полівінілхлоридної.

1 або 3 блістери разом з приміткою для споживача поміщають в картонну коробку.

Властивості та дія

Гербастресс® ─ комплекс рослинних екстрактів і вітамінів групи В (В6, В12), що має м’який седативний та адаптогено-тонізуючий ефект, який надає сприятливої, врівноважуючої дії на нервову систему, допомагаючи подолати щоденний стрес і краще пристосуватися до стрімкого темпу сучасного життя.

Гербастресс не викликає сонливість і не знижує реакції

Гербастресс® містить п’ять рослинних екстрактів, що оптимізують функції нервової системи. Пассифлора та хміль – основні складові частини комплексу ─ допомагають зменшити нервове напруження, почуття тривоги, неспокою, припливів жару і потовиділення, полегшити релаксацію та подолати порушення сну. Ромашка ─ легке заспокійливий та антистресорний засіб. Овес зменшує пригніченість і зміцнює нервову систему. Женьшень сибірський в даний час вважається одним з найбільш ефективних природних засобів у стресових ситуаціях, який перевершує по активності навіть азіатський женьшень. Тонізуючу дію, властиву сибірському женьшеню, врівноважує заспокійливий ефект інших складових частин, тому Гербастресс® не викликає сонливості та не знижує реакцію.

Комплекс доповнено вітамінами В6 та В12, які необхідні для нормального функціонування нервової системи та посилено витрачаються в період стресу, а також покращують дію рослинних продуктів, що містяться в комплексі.

Рекомендації щодо застосування

Може бути рекомендована лікарем в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело флавоноїдів, ефірних олій, органічних кислот, тритерпенових глікозидів, вітамінів, мінералів з метою створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини при підвищеній збудливості нервової системи та пригніченому настрою в умовах підвищеного стресу, в тому числі в побуті, під час напруженої роботи та навчання, а також жінкам в передменструальний період та під час пременопаузи.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза

Вживати дорослим по 1 таблетці на добу під час їди; запивати 1 склянкою (200 мл) питної води. Рекомендований термін споживання 3-4 тижня. Подальший термін споживання узгоджується з лікарем. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Застереження щодо застосування

Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Гербастресс® не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

  • Індивідуальна чутливість до будь-якого компоненту
  • Вагітність та період лактації

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С.

Строк придатності

36 місяців від дати виробництва.


Инструкция по применению Гербастресс, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Гербастресс, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Гербастресс с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...