ФЛУВИР порошок №10 в саше

Цены на ФЛУВИР порошок №10 в саше

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 226-320 грн. (состоянием на 02.01.2020)

Бренд: Флувир
Количество в упаковке: 10
Тип товара: порошок

Опис

ФЛУВИР®–це симбіотик, що містить п’ять пробіотичних бактерій Lactobacillus plantarum LP01 и LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 і LR05, Bifidobacterium lactis BS01 і пребіотик-фруктоолігосахариди.

Склад

1 саше містить: 2,5 х10? КОЕ життєздатних бактерій Lactobacillus plantarum LP01, 2,5 х10? КОЕ життєздатних бактерій Lactobacillus plantarum LP02, 2,5 х10? КОЕ життєздатних бактерій Lactobacillus rhamnosus LR04, 2,5 х10? КОЕ життєздатних бактерій Lactobacillus rhamnosus LR05; 5 х10? КОЕ життєздатних бактерій Bifidobacterium lactis BS01; допоміжні речовини: фруктоолігосахариди, картопляний мальтодекстрин, нерозчинна клітковина, двоокис кремнію (Е 551). Без ГМО. Симбіотик.

Харчова (поживна) та енергетична цінність (калорійність) продукту: білки -1,12 g (г) на 100 g (г), 44 mg (мг) на 1 саше, жири – 1,4 g (г) на 100 g (г), 55 mg (мг) на 1 саше, вуглеводи – 87,7 g (г) на

100 g (г), 3,446 g (г) на 1 саше. Енергетична цінність (калорійність) – 1728 kJ (кДж)/413 kcal (ккал) на 100 g (г), 60,5 kJ (кДж)/14,46 kcal (ккал) на 1 саше.

Пробіотичні штами мікроорганізмів з метою захисту від шкідливого впливу середовища шлунку та задля збереження максимальної життєздатності огорнуті матриксом із фруктоолігосахаридів із застосуванням унікальної технології – мікроенкапсулювання.

Опис

ФЛУВИР® за рахунок активності пробіотичних штамів, що входять до його складу, чинить імуномодулюючий вплив на лімфоїдну тканину слизової оболонки кишечнику, де міститься близько 70% імунокомпетентних клітин організму людини. Ця властивість обумовлює збільшення імунних тілець та медіаторів імунної відповіді – інтерлейкінів та імуноглобулінів класу IgA (т.з. секреторних). Збільшення кількості імунних клітин за рахунок системної дії ФЛУВИР® відбувається також у слизових оболонках легень, бронхів та носоглотки.

Лактобактерії Lactobacillus plantarum LP01 та LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 та LR05 сприяють розщепленню вуглеводів у просвіті кишечнику з утворенням молочної кислоти. Створене таким чином кисле середовище позитивно впливає на розвиток власних біфідобактерій організму – складових 85-95 % мікрофлори кишечнику організму дорослого та дитини.

Лактобактерії Lactobacillus plantarum LP01 та LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 та LR05 та Bi?dobacterium lactis BS01:

1. проявляють імуномодулюючі властивості: підсилюють специфічну IgA-відповідь та знижують синтез цитокінів, пов’язаних із запаленням; синтезують амінокислоти, пантотенову кислоту, вітамін К і вітаміни групи В; сприяють всмоктуванню заліза, кальцію, вітаміну D;

2. проявляють симбіоз, компенсуючи метаболізм один одного і стимулюють взаємне зростання; мають високу антагоністичну активність проти широкого спектру патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, пригнічують життєдіяльність стафілококів, шигел, ротавірусів, протея, ентеропатогенної кишкової палички, деяких дріжджеподібних грибів, перешкоджають їх адгезії до слизової оболонки кишечнику;

3. створюють сприятливі умови для розвитку корисної мікрофлори кишечнику, підтримують і регулюють фізіологічну рівновагу кишкової мікрофлори, сприяють нормалізації мікробіоценозу шлунково-кишкового тракту.

Фруктоолігосахариди є поживним субстратом для корисної мікрофлори кишечнику та сприяють її активному розвитку, що попереджує дисбіоз та антибіотик-асоційовану діарею.

Якщо лікар не призначив інакше, дотримуйтеся таких рекомендацій.

Рекомендації щодо споживання: застосовується як дієтична добавка до раціону харчування дітей віком від 12 років та дорослих як додаткове джерело життєздатних молочнокислих бактерій Lactobacillus та Bifidobacterium з метою нормалізації мікрофлори кишківника та поліпшення його функціонального стану і загальної опірності організму до найбільш поширених в зимовий період вірусних та бактеріальних інфекцій верхніх дихальних шляхів, попередження дисбіозу та антибіотик-асоційованої діареї під час і після прийому антибіотиків, харчової алергії.

Згідно з даними дослідження ефективності та безпеки ФЛУВИР® щодо профілактики ГРВІ та грипу (подвійне сліпе плацебо-контрольоване клінічне дослідження «Новий шанс профілактики захворювань у зимовий період шляхом призначення симбіотиків», 2003-2007 р.р.  Fabrizio Pregliasco, MD, Giovanni Anselmi, Bac, Luigi Fonte, MD, Francesca Giussani, MD, Stefano Schieppati, MD, and Lidia Soletti, MD) при прийомі ФЛУВИР®:

                     •в 5 разів зменшилась захворюваність на грип

                     •в 1,5 рази зменшилась захворюваність на ГРВІ та ускладнення респіраторних захворювань

                     •на 25% зменшилася тривалість захворювання

                     •змінився характер симптомів у бік більш легких та м’яких.

Ефективність оцінювали з 15-го дня прийому ФЛУВИР®, оскільки саме стільки часу необхідно для підвищення імунітету до необхідного рівня.

Спосіб застосування

вміст одного саше розчинити в 100 мл охолодженої до кімнатної температури кип’яченої питної води. Вживати дітям віком від 12 років та дорослим по 1-2 саше на добу вранці перед прийомом їжі.

Не додавати до гарячого! Не змінює смак напоїв та їжі. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.

Термін вживання

1 місяць або за рекомендацією лікаря. Перед початком застосування дієтичної добавки та при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.

Особливості щодо застосування

для максимальної ефективності інтервал між прийомом дієтичної добавки та антибіотиків має становити 3 години. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка Fluvir®/ ФЛУВИР®.

Умови зберігання

зберігати в упаковці виробника за температури не вище 25 °С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Форма випуску

порошок масою 3,93 г (g) у саше в упаковці № 10.

Виробник

Probiotical S.p.A, Віа Маттєі 3, Новара 28100, Італія для Delta Medical Promotions AG, Отенбахгассе 26, Цюріх 8001, Швейцарія, www.schonen-swiss.com.

Представник

Представництво «Дельта Медікел Промоушнз АГ», Україна, 08132, м. Вишневе,

вул. Чорновола, 43, тел.: (044) 585-00-41.


Инструкция к Флувир представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Флувир, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Флувир с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...