ТЕРАМИН капсулы №20 (10х2)

Цены на ТЕРАМИН капсулы №20 (10х2)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 181-250 грн. (состоянием на 17.01.2020)

Бренд: Терамин
Количество в упаковке: 20
Тип товара: капсулы

Склад

Терамін складається з гамма-аміномасляної кислоти (ГАМКу), холіну бітартарату, L-аргініну, L-гістидину, L-глутаміну, теоброміну, L-серину, екстракту кісточок грифонії та винограду та кориці у спеціальній пропорції.

Всі складники Тераміну розглядаються як безпечні.

Допоміжні речовини

Терамін містить такі допоміжні речовини: желатин, діоксид кремнію, мікрокристалічна целюлоза.

Загальна характеристика

Терамін* –суміш амінокислот та поліфенольних інгредієнтів в специфічній пропорції, спеціально підібрана для перорального регулювання патологічних процесів обміну речовин, пов’язаних з больовими синдромами(БС) та запальними станами(ЗС).

Больові синдроми (БС) та запальні стани (ЗС) як фактор метаболічних розладів.

БС та ЗС змінюють обмін речовин, та виснажують клітинні запаси певних речовин у нервовій системі, що відповідають за формування власної протибольової відповіді.

Так, у пацієнтів з БС та ЗС спостерігається зниження рівнів таких амінокислот: триптофану, аргініну, ГАМКу, холіну внаслідок їх посиленого розпаду. Це призводить до зменшення концентрації серотоніну, оксиду азоту та інших попередників медіаторів у  головному мозку, які зменшують відчуття болі.

Пацієнти з БС та ЗС мають підвищені потреби у вищезазначених амінокислотах: триптофані, холіні, аргініні, ГАМКу, а також у флавоноїдіах та антиоксидантах. Ці потреби не можуть бути компенсовані лише зміною раціону харчування.

Прийом триптофану, аргініну, ГАМКу, холіну та флавононоїдів з антиоксидантами у специфічній прпорції відновлює продукцію серотоніну, оксиду азоту, ацетилхоліну у клітинах нервової системи та зменшує відчуття болю. L-гістидин відповідає за утворення гістаміну у головному мозку, що стимулює вироблення протизапальних гормонів у наднирниках.

Фізична характеристика

Терамін –  прозорі капсули що містять порошок від жовтого до світло-коричневого кольору

Механізм дії. Терамін відновлює та підтримує баланс нейротрансміттерів в клітинах нервової системи: ГАМКу, оксиду азоту, серотоніну, ацетилхоліну, розлади яких пов’язані з больовими синдромами та запальними станами.

Фармакологічні властивості

Фармакокінетика та фармакодинаміка

Амінокислоти у складі Тераміну всмоктуються переважно у тонкій кишці. Всі клітини організму здатні засвоювати амінокислоти у складі Тераміну. Підвищення рівнів триптофану, аргініну, та холіну обумовлюють підвищення вироблення серотоніну, оксиду азоту, ацетилхоліну у клітинах мозку.

Терамін не впливає на діяльність цитохромів P450 1A2, 2C9, 2C19, 2D6, чи 3A4, отже не впливає на метаболізм будь-яких ліків.

Показання

Терамін призначений для коригування метаболічних процесів, що змінені під дією больових синдромів чи запальних станів.

Клінічний досвід**.

Прийом Тераміну демонструє значне зменшення болю та запалення у пацієнтів з хронічним болем при застосуванні в якості дієтичної корекції обміну речовин, пов’язаного з болем та запаленням.

Протипоказання

Терамін протипоказаний незначній кількості пацієнтів з підвищеною чутливістю до будь якого компоненту Тераміну.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодії

Терамін протипоказаний незначній кількості пацієнтів з підвищеною чутливістю до будь якого компоненту Тераміну.

Передозування

Ризик передозування Тераміном дуже малий. Симптоми передозування включають діарею, відчуття втоми та нудоту.

Пост-маркетингові спостереження

Пост-маркетингові спостереження не відзначають жодних серйозних побічних реакцій. Випадки шкірних висипань та свербіжу можуть бути пов’язані з алергією на флавоноїди у складі Тераміну: корицю, какао та виноградну кісточку. Один з п’яти тисяч пацієнтів може мати шкірний висип від гістаміну. Такий висип тимчасовий і зникає протягом 24 годин.

Спосіб застосування та дози

Пост-маркетингові спостереження

Пост-маркетингові спостереження не відзначають жодних серйозних побічних реакцій. Випадки шкірних висипань та свербіжу можуть бути пов’язані з алергією на флавоноїди у складі Тераміну: корицю, какао та виноградну кісточку. Один з п’яти тисяч пацієнтів може мати шкірний висип від гістаміну. Такий висип тимчасовий і зникає протягом 24 годин.

Упаковка

По 10 капсул розміром 0 у блістері. 2 блістера в упаковці.

Перед використанням обов’язково проконсультуйтесь з лікарем.

Умови зберігання

Терамін слід зберігати в сухому місці при температурі 8-32ο C з відносною вологістю менше 50%.

US Patent 7,582,315; 7,585,523; 7,595,067; 7,601,369.

Виробник

UST LLC Targeted Medical Pharma Inc. 855 McCormick Way, Layton, UT 84041, USA / Таргетед Медікал Фарма Інк. 855 МакКорнік Вей, Лейтон, штат Юта 84041 США.

Більше інформації на упаковці.


Инструкция к Терамин представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Терамин, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Терамин с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...