НЕОНОКС НЕОРАСТИРОЛ гель-бальзам по 75 мл в тубах

Цены на НЕОНОКС НЕОРАСТИРОЛ гель-бальзам по 75 мл в тубах

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 35-60 грн. (состоянием на 20.01.2020)

Бренд: Неонокс
Тип товара: гель

Склад

поліетиленгліколь 400, вода, полоксамер 237, пропіленгліколь, гліцерин, камфора, ментол, терпентинна олія, натрію хлорид, ПЕГ-7 гліцерил кокоат, олія ефірна евкаліпту, олія ефірна м`яти перцевої, олія ефірна чабрецю (тім’яну), олія ефірна сосни, олія ефірна кедру, олія ефірна розмарину, екстракт імбиру, екстракт шавлії лікарської, екстракт лопуха, феноніп.

Загальна характеристика

зовнішньо як допоміжний засіб для профілактики та зменшення запальних проявів гострих респіраторних захворювань шляхом інгаляцій та розтирання тіла (грудей та спини). Можливе застосування при больових проявах у суглобах та м`язах.

Спосіб застосування та дози

Для місцевого використання. Гель-бальзам наносять на проблемні або больові ділянки тіла, бажано з моменту виявлення перших ознак нездужання або захворювання, для досягнення максимального ефекту зверху накладають теплу пов’язку. При інгаляції використовують 5мл гель-бальзаму на 1 літр окропу. Процедуру можна повторювати до 3 разів на добу.

Термін вживання

Термін використання: 7-14 діб, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Застереження

вагітність та період лактації, діти віком до 3 років, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів засобу.

Форма випуску

20г.

Умови зберігання

в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.

Виробник

ТОВ «НЕОФЛОРА НТ», Україна, 63523, Харківська обл., Чугуївський р-н., смт. Новопокровка, вул. Петровського, буд. 1-Л., Тел. (057) 752-10-87.

www.neoflora.org


Инструкция к Неонокс представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Неонокс, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Неонокс с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...