ЛЕДЕНЕЦ ХАЛИКУ СЧАСТЛИВОЕ ПУТЕШЕСТВИЕ леденцы №6

Цены на ЛЕДЕНЕЦ ХАЛИКУ СЧАСТЛИВОЕ ПУТЕШЕСТВИЕ леденцы №6

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 124 грн. (состоянием на 21.01.2020)

Бренд: Халику
Тип товара: леденцы

Склад

Льодяник халіку™ «щаслива мандрівка» виготовлений з екстракту імбиру, відомого своїми багатьма корисними властивостями, в тому числі здатністю полегшувати стан при нудоті та покращувати травлення. Цей компонент має ефективну дію завдяки вмісту гінгеролу – речовині, що надає імбиру його характерний смак та сприяє здоровій моториці шлунково-кишкового тракту.

Також льодяник халіку™ «щаслива мандрівка» містить екстракт ромашки, який чинить протизапальну, антисептичну та спазмолітичну дію.

Вітаміни с та в6 забезпечують підтримку іммуної системи та сприяють покращенню самопочуття.

Льодяник халіку™ «щаслива мандрівка» дуже смач­ний, оскільки має натуральний смак апельсину, який так сильно полюбляють малюки.

Корисна дія

Зазвичай діти більш схильні до закачування під час подорожей, аніж дорослі. Неприємні симптоми нудоти, головного болю, слабкості та запаморочення від монотонних коливань виникають не тільки в морському транспорті, але також в автотранспорті, літаку і потязі. Ці симптоми проходять після того, як коливання припиняються. Але якщо тривалий час не вживати ніяких заходів і терпіти неприємні прояви закачування, загальний стан організму буде згодом погіршуватися. Це поступово призведе до дисфункції вестибулярного апарату і симптоми закачування почнуть проявлятися частіше.

Саме тому під час подорожі дитині необхідно допомогти покращити самопочуття і зробити подорож більш приємною. В такі моменти льодяник халіку™ «щаслива мандрівка» стає у нагоді.

Зберігання

Зберігайте льодяник халіку™ «щаслива мандрівка» в оригінальній упаковці виробника в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці при температурі +2 °c до +25 °c.

Перевірте перед використанням

Строк придатності льодяника халіку™ «щаслива мандрівка», який вказаний на картонній упаковці та на кожній окремій обгортці льодяника, є дійсним при зберіганні льодяника халіку™ «щаслива мандрівка» у відповідних умовах в оригінальній упаковці.

На що необхідно звертати увагу

Не використовуйте льодяник халіку™ «щаслива мандрівка» для дітей віком до 3 років.

Продукт не замінює повноцінний раціон харчування.

Спосіб застосування та рекомендована добова доза

Для попередження та усунення закачування та нудоти у дітей під час подорожей, руху в автотранспорті, проявів морської або повітряної хвороби. Перший льодяник рекомендовано вживати приблизно за 10 хвилин до початку поїздки. Протягом поїздки вживати по одному льодянику кожні 3 години.

Тривалість вживання

Визначаеться індивідуально, але не більше 3-х льодяників на день.

Прочитайте ілюстрований листок-вкладку перед застосуванням та зберігайте його для подальшого використання.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Без гмо, без глютену, без лактози

Склад, 1 льодяник (10 г*) містить: активні інгредієнти: екстракт ромашки – 48 мг, екстракт імбиру – 24 мг, вітамін с – 20 мг, вітамін в6 – 0,35 мг; допоміжні речовини: цукор, сироп глюкози, лимонна кислота (е 330), бета-каротин (e 160), натуральний ароматизатор апельсину, вода.

*можливе відхилення від норми +/- 10%

Поживна цінність**:
На 100 г продукту
Енергетична цінність
389 ккал/1654 кдж
Білки
0 г
Жири
0 г
у т.ч. Насичені жири
0 г
Вуглеводи
97 г
у т.ч. Цукор
71 г
Солі
0,08 г

**показники отримані шляхом стандартного аналізу продукту і можуть дещо змінюватися залежно від партії

Виробник

Contrad swiss sa

Via ferruccio pelli 2, 6900 lugano, switzerland (швейцарія)

www.contrad.ch

Виробничі потужності:

sensilab polska sp. Z o.o. – s.k.a. 58 gen. Mariana langiewicza, 95-050 konstantynow lodzki, poland (польща).

Представник в Україні

Представництво компанії contrad swiss sa в україні

01010, м. Київ, вул. І. Мазепи, 16, офіс 6.

Тел.: +380 (44) 225 15 10.


Инструкция по применению Халику, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Халику, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Халику с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...