КРЕМ-СТИК С ЭФИРНЫМИ МАСЛАМИ ДЛЯ ДЕТЕЙ ХАЛИКУ крем по 50 мл в конт.

Цены на КРЕМ-СТИК С ЭФИРНЫМИ МАСЛАМИ ДЛЯ ДЕТЕЙ ХАЛИКУ крем по 50 мл в конт.

Бренд: Халику
Тип товара: крем

Склад

Крем-стік ХалікуTM створений на основі збалансованого поєднання цінних ефірних масел – чистих та повністю натуральних. Крем-стік Халіку™ містить ефірні масла сосни та евкаліпта, які є загальновідомими завдяки своїй сприятливій дії на процес дихання. Також крем-стік збагачений маслом лаванди, вміщеним в склад завдяки його заспокійливим властивостям.

Саме така ароматична суміш натуральних ефірних масел крем-стіку Халіку™ допомагає заспокоїти, зняти кашель та полегшити стан дитини.

Окрім цього, крем має м’яку та шовковисту консистенцію, яка ідеально підходить для масажу та не залишає жирних слідів.

Корисна дія

Усі турботливі батьки добре знають: зимовий період може захопити зненацька Вашу дитину застудою та надокучливими вірусами, які можуть зробити життя малюка та всієї родини похмурим, не таким безтурботним та веселим. У такі моменти Ви цілком можете розраховувати на продукти Халіку™.

До Вашої уваги Крем-стік з ефірними маслами для дітей Халіку™ – надійний помічник для полегшення дихання під час застуди, а також для заспокійливого ніжного масажу. Цей крем, на основі чистих ефірних масел, надає миттєве полегшення і заспокійливий ефект. Його натуральна формула швидко вбирається в шкіру, являє собою суміш з ефірних масел евкаліпту та сосни звичайної, збагачену екологічно чистим ефірним маслом лаванди. Крім того, сучасна упаковка крему у формі аплікатора з дозатором робить Крем-стік з ефірними маслами для дітей Халі­ку™ дуже зручним та швидким у використанні. Ви завжди отримуєте необхідну дозу крему, решта якого залишається надійно захищеною контейнером (стіком).

Завжди тримайте крем-стік під рукою та наносьте на шкіру грудної клітини малюка за допомогою зручного аплікатора. Після нанесення втирайте крем у шкіру поверхнею аплікатора плавними рухами для досягнення заспокійливого ефекту. Посмішка Вашого щасливого малюка розвіє усі сезонні недуги!

Зберігання

Крем-стік Халіку™ слід зберігати у сухому місці при кімнатній температурі не вище +25 °С, подалі від теплоджерел та прямих сонячних променів. Завжди тримайте Крем-стік під рукою, але подалі від допитливої малечі!

Термін зберігання у нерозкритій оригінальній упаковці становить 30 місяців. Не використовувати після завершення терміну придатності.

Перевірте перед використанням

Перевірте термін придатності, аби впевнитися, що він не сплинув. Ви можете перевірити термін придатності на картонній упаковці та етикетці. Пам’ятайте, що термін придатності дійсний лише для нерозкритого продукту, який зберігається в належних умовах.

На що необхідно звертати увагу

Крем-стік Халіку™ спеціально розроблений для полегшення стану дітей віком від 3 років.

Крем-стік призначений тільки для зовнішнього застосування і його слід наносити лише на шкіру.

Необхідно уникати контакту зі шкірою обличчя, слизовими оболонками, ділянками навколо очей, а також наносити на пошкоджену та подразнену шкіру.

У разі попадання в очі або на слизову оболонку малюка, їх необхідно промити проточною водою до повного усунення неприємних відчуттів та проконсультуватися з лікарем.

Завжди уважно вивчайте склад крем-стіку Халіку™ та не використовуйте у разі, якщо у малюка є або може виникнути, підвищена чутливість до будь-якого із компонентів виробу.

Спосіб застосування

Крем-стік Халіку™ дуже легкий у застосуванні. Для отримання і нанесення крему у достатній кількості необхідно лише повернути коліщатко дозатору. Завдяки аплікатору крем легко та зручно наносити на шкіру грудної клітини малюка. Для одного застосування необхідна невелика кількість крему. Залежно від стану Вашого малюка, крем-стік Халіку™ можна використовувати до 3-х разів на день.

Без ментолу. Без мінеральних масел.

Без петролатуму. Без парабенів.

Без консервантів. Без барвників.

Без фталатів. Без феноксиетанолу.

Основні властивості компонентів:

Ефірне масло сосни сприятливо впливає на процес дихання.

Ефірне масло евкаліпту має протизапальні та відхаркувальні властивості.

Масло лаванди заспокоює.

Будь ласка, ретельно ознайомтеся із цим ілюстрованим листком-вкладкою та збережіть його для подальшого використання.

Склад

вода, пропіленгліколь, цетеаріловий спирт, масло листя евкаліпта, карбомер, каприліл гліколь, акрилати/c10-30 алкілакрилат, кроссполімер, гідроксид натрію, масло дерева сосни звичайної, масло лаванди вузько­листої, пентаеритритіл тетра-di-t-бутил гідроксицинамат, лімонен, ліналоол.

Виробник

CONTRAD SWISS SA

Via Ferruccio Pelli 2, 6900

Lugano, Switzerland (Швейцарія)

www.contrad.ch

Виробничі потужності

BIOKOSMES S.r.l.

Via dei Livelli 1, I–23842 Bosisio Parini (LC), Italy (Італія)

Продукт розроблений

APR Applied Pharma Research SA, Switzerland (Швейцарія)

Представник в Україні

Представництво компанії

CONTRAD SWISS SA в Україні

01010, м. Київ, вул. І. Мазепи, 16, офіс 6.

тел.: +380 (44) 225 15 10.

www.halykoo.ua


Инструкция по применению Халику, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Халику, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Халику с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...