НОЗОХЕМ гель наз. №4 в тубах

Цены на НОЗОХЕМ гель наз. №4 в тубах

Бренд: Нозохем
Количество в упаковке: 4
Тип товара: гель

Склад

Активна субстанція: гліцин – амінокислота, що синтезується в організмі і використовується для синтезу білка. Білок, що містить значну кількість гліцину, є сполучною тканиною (колаген). Колаген необхідний для створення можливості тромбоцитам працювати ефективно та для зменшення кровотечі.

Допоміжні речовини: кальцій – можна знайти у будь-якій частині організму людини, він сприяє згортанню крові.

Фармакологічні властивості

Зупиняє носову кровотечу.

Застосування

Зупинки носової кровотечі.

Протипоказання

Застереження відсутні.

Особливі застереження перед і при застосуванні

Період вагітності і годування груддю

Інформація щодо ризиків відсутня. Проконсультуйтесь з лікарем, якщо Ви маєте сумніви щодо застосування.

Спосіб застосування

Дорослі і діти віком від 7 років, або якщо дитина здатна застосовувати Нозохем самостійно – немає застережень щодо віку, з якого діти можуть застосовувати Нозохем.

Інструкція по застосуванню:

Ретельно прочистіть носові ходи для видалення крові. Введіть наконечник флакона в одну ніздрю на 1 – 1,5 см і почніть видавлювати гель з туби. Одночасно утримуйте великий та вказівний палець іншої руки вздовж крила носу, щоб зафіксувати піпетку.

Під час лікування: гель слід наносити у ніс. Якщо у вас «передня» (антеріальна) носова кровотеча, достатньо однієї туби. Якщо у вас «задня» (постеріальна) носова кровотеча, знадобиться дві туби, або у виняткових випадках три туби.

Продовжуйте застосовувати гель до зупинки кровотечі. Гель слід виймати з носа через тридцять хвилин. За допомогою шматочка паперу або вати можете витерти залишки гелю, що потрапив на верхню губу.

За допомогою назальних вій гель буде транспортуватися у зворотному напрямі і тоді Ви його проковтнете. Це цілком нешкідливо. Якщо є залишки гелю, Ви можете його обережно видути.

Передозування

Вважають, що вміст упаковки Нозохем не спричиняє ніяких негативних впливів.

Побічні ефекти

Про виникнення побічних ефектів не повідомлялося.

Якщо Ви підозрюєте, що в результаті застосування Нозохему зазнали серйозних побічних ефектів, Ви повинні повідомити лікаря.

Зберігання

Зберігати при температурі +15° – +25°С у захищеному від світла місці. Препарат слід використати до закінчення терміну придатності, що вказаний на упаковці, але відкриті туби слід використати негайно.

Нозохем не містить консервантів.

Власник реєстраційного свідоцтва

Pharmacure Health Care AB, Box 5324540016 Göteborg, Sweden, phone. +46 31 49 49 25


Инструкция по применению Нозохем, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.
Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Нозохем, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Нозохем с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.
Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...