ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНЫ ДЛЯ ГЛАЗ ЧЕРНИКА капсулы №30 (10х3)

Цены на ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНЫ ДЛЯ ГЛАЗ ЧЕРНИКА капсулы №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 168-242 грн. (состоянием на 22.01.2020)

Количество в упаковке: 30
Тип товара: капсулы

Склад

Активні інгредієнти:
Кожна капсула містить:
Порошок плодів чорниці
300,0 мг
Лютеїн
3,0 мг
Вітамін А
400,0 мкг
Цинк
3,0 мг
Лимонний біофлавоноїдний комплекс
30,0 мг

Наші очі щоденно витримують підвищенні навантаження, такі як керування авто, робота за комп’ютером, перебування у приміщеннях із штучним освітленням, перегляд телевізора, у жінок ще додатково косметичні засоби. Пісок в очах, сіпання то лівого, то правого ока, відчуття сухості та вже звичне почервоніння – це все симптоми стомлених очей.

Фармакологічна дія:

Екстракт чорниці сприяє покращенню зору, підсилює його гостроту та покращує кровопостачання сітківки. Чорниця – ягода, яка містить антоціани (антиоксиданти рослинного походження). Завдяки їх наявності, чорниця має багато корисних властивостей: підвищує еластичність очних капілярів, укріплює стінки судин, стимулює притік крові до сітківки ока та прискорює регенерацію її клітин. Сприяє зменшенню втомлюваності очей, збільшенню поля зору та покращенню зору в умовах сутінків.

Лютеїн – це каротиноїд, який є одним з основних пігментів, захищаючих око від фотоушкодження. Знаходячись у кришталику та сітківці лютеїн забезпечує захист фоторецепторних клітин від кисневих радикалів, вибірково поглинаючи УФ – частину спектру світлового потоку, забезпечує весь спектр кольоровідчуття, чинить антиоксидантну дію, а також попереджує розвиток деяких захворювань очей.

Вітамін А – відіграє важливу роль у рості клітин. Виконує важливу функцію у процесі пристосування до темряви, необхідний для біосинтезу пігменту сітчастої оболонки ока (родопсина).

Цинк – бере участь в обміні вітаміну А, перешкоджає утворенню вільних радикалів, шкідливих для сітківки ока.

Лимонний біофлавоноїдний комплекс – сполучення рослинних пігментів (флавоноїдів), з високою біологічною активністю. Біофлавоноїди позитивно впливають на стан капілярів, знижуючи їх ламкість, мають антиоксидантну дію, покращують кровопостачання та роботу судинної системи ока.

Рекомендації щодо застосування

може бути рекомендована лікарем як додаткове джерело антоціанів, каротиноїдів, вітаміну А та цинку для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини, в тому числі органу зору.

Спосіб вживання та дози:

дорослим та дітям з 14 років по 1 капсулі 1 раз на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Застереження при застосуванні

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.

Рекомендований термін споживання

2 місяці, після перерви 1 місяць, можливий повторний прийом. Термін споживання узгоджується з лікарем.

Форма випуску

капсули масою 1,19 г (5,10 або 30 капсул в блістерах упаковані в картону коробку).

Інформація для хворих на цукровий діабет:

1 капсула містить 5 ккал/20 кДж та не містить хлібних одиниць.

Зберігання

при температурі не вище +25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності до застосування:

2 роки від дати виробництва.

Виробник капсул: «Свісс Капс АГ», Хусенштрассе 35, 9533 Кірхберг, Швейцарія,«Свісс Капс С.Р.Л», вул. Карла Першого буд. 1, 107180 Корню, Румунія

Виробник готового продукту: Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ, Шлезвігер штрассе, 74, D-24941, Фленсбург, Німеччина

Дистриб’ютор в Україні:

ТОВ “Квайссер Фарма Україна”, 02132, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 26-Ж, оф.49, тел./факс: 044 585-34-92, info@queisser.com.ua

Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GМР.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.


Инструкция по применению Доппельгерц, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Доппельгерц, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Доппельгерц с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...