ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНЫ ДЛЯ КОЖИ ВОЛОС И НОГТЕЙ капсулы №30 (10х3)

Цены на ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ ВИТАМИНЫ ДЛЯ КОЖИ ВОЛОС И НОГТЕЙ капсулы №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 175-255 грн. (состоянием на 22.01.2020)

Количество в упаковке: 30
Тип товара: капсулы

Склад

Активні інгредієнти

Кожна капсула містить:

Олія зародків пшениці – 500,0 мг

Біотин  – 150,0 мкг

Просо (сорго) екстракт сухий – 150,0 мг

Вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) – 1,0 мг

Вітамін 85 (кальцію пантотенат)   – 9,0 мг

Цинку сульфат- 5,0 мг

Допоміжні речовини: вода очищена, віск жовтий, гліцерин Е422, желатин, лецитини ЕЗ22, олія соєва, сорбітол Е420, оксид заліза жовтий Е172 (ііі), оксид заліза червоний Е172 (іі).

Фармакологічні властивості

Доппельгерц® актив Вітаміни для здоров’я нігтів, волосся та шкіри – комплекс рослинних компонентів, вітамінів та мінералів, збалансований з урахуванням потреб жіночого організму. Запобігає передчасній появі зморшок. Укріплює нігті та покращує стан волосся. Підтримує живлення клітин.

Олія зародків пшениці – унікальний природний концентрат вітамінів, ПНЖК та мінералів. Вона є найсильнішим природним антиоксидантом завдяки синергічній дії вітамінів А, В, С, Е, селену, міді та цинку, що входять до її складу. Стимулює ліпідний та вуглеводний обмін, стримуючи окислення ліпідів, дозволяє покращити структуру шкіри та волосяного покриву.

Просо (сорго) екстракт сухий – круп’яна культура, що містить в основному вуглеводи, крохмаль, багата на амінокислоти, вітаміни та мінеральні речовини, які відіграють вирішальну роль

у підтриманні нормальних обмінних процесів у шкірі та волосяних цибулинах. Екстракт проса дозволяє значно покращити стан шкіри та волосся, усунути сухість шкіри, зберегти у ній вологу, попередити випадіння волосся.

Основна роль Вітаміну Bs – участь у виробництві енергії клітиною. Вітамін 85 сприяє вуглеводному та жировому обміну, синтезу ацетилхоліна, кортикостероїдів, гормонів кори наднирників. Недостатність пантотенової кислоти призводить до порушення обміну речовин, що проявляється у вигляді дерматитів, депігментацій та випадіння волосся.

Вітамін В5 приймає учать у обміні речовин. Дефіцит вітаміну 85 у дорослих проявляється ураженням шкіри в області ротової порожнини (хейліт), розвитком себорейного дерматиту. Тканини, в яких найбільш швидко відбувається регенерація клітин, потребують вітамін 85.

Біотин – вітамін групи В, що бере участь у синтезі та утилізації жирів та амінокислот. Нестача біотину в організмі веде до різкого погіршення метаболічних процесів. Біотин необхідний для формування здорових нігтів та волосся. Укріплення волосся та покращення його росту пов’язане із можливістю біотина покращувати метаболізм жирних кислот у шкірі голови.

Цинк –  біологічна роль мінеральної речовини, пов’язана з діяльністю залоз внутрішньої секреції, він необхідний для функціонування ендокринної системи, включаючи гормони тимуса, інсулін, гормон росту, статеві гормони. Цинк сприяє регуляції активності сальних залоз. Він необхідний для білкового синтезу та утворення колагену, покращує захисні можливості імунної системи та сприяє заживленню ран.

Застереження

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам у період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

До уваги хворих на цукровий діабет:

1 капсула містить 7,2 ккал/30,2 кДж та 0,02 хлібних одиниць.

Рекомендації щодо застосування

може бути використана в раціонах дієтичного харчу вання, як додаткове джерело полі­ ненасичених жирних кислот, вітамінів групи В та цинку для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Рекомендовано застосування різноманітного раціону харчування з переважанням продуктів рослинного походження з достатнім вмістом білків, вуглеводів та обмеженням жирів (за рахунок тваринних), солодощів, алкоголю. Не слід використовуват,ияк заміну повноцінного раціону харчу вання.

Спосіб застосування та дози

дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання:

ЗО діб, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Форма випуску

капсули масою 1,15 r (по 10, ЗО, 60 капсул в блістерах, упаковані в картонні коробки).

Умови зберігання

при температурі не вище +25• С, в сухому, недоступному для дітей місці.

Термін придатності

З роки від дати виробництва

Дієтична добавка.

Не є лікарським засобом Без ГМО


Инструкция к Доппельгерц представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Доппельгерц, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Доппельгерц с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...