ДОППЕЛЬГЕРЦ БЬЮТИ КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ ВОЛОС капсулы №30 (10х3)

Цены на ДОППЕЛЬГЕРЦ БЬЮТИ КРАСОТА И ЗДОРОВЬЕ ВОЛОС капсулы №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 238-300 грн. (состоянием на 22.01.2020)

Количество в упаковке: 30
Тип товара: капсулы

Склад

Активні інгредієнти:
Кожна капсула містить
Сорго сухий екстракт
75 мг
Олія зародків пшениці
150 мг
Сухий екстракт хвощу
100 мг
Метіонін
5 мг
Цистеїн
7,4 мг
Амінобензойна кислота
30 мг
Пантотенова кислота
6 мг
Біотин
Вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид)
75 мкг
1,4 мг
Цинк
10 мг
Нікотинамід
8 мг
Мідь
0,5 мг
Вітамін С (аскорбінова кислота)
80 мг

Допоміжні речовини:

лецитин ЕЗ22, соєва олія рафінована, соєва олія частково гідрогенізована, віск жовтий Е901, желатин, гліцерин Е422, сорбіт Е420, титану діоксид Е171, мідні комплекси хлорофілів Е141.

Фармакологічна дія:

Збалансований комплекс рослин, вітамінів та мінеральних речовин, що покращує якість структури волосся, сприяє їх росту, нормалізує роботу сальних залоз, надає волоссю природного блиску, еластичності та краси.

Олія зародків пшениці – її корисна дія в першу чергу пов’язана з наявністю у складі вітамінів групи В, D, А, РР, К, вітаміну Е та поліненасичених жирних кислот (ПНЖК). Комплекс вітамінів нормалізує обмін речовин, зменшує сухість шкіри. Вітамін Е є одним з найпотужніших антиоксидантів, покращує кровообіг у волосяних фолікулах, стимулюючи зростання волосся. Зародки пшениці містять від 55% до 65% лінолевої кислоти, яка відноситься до жирних кислот класу Омега-6. В організмі лінолева кислота може перетворитися на гамма-лінолеву кислоту (ГЛК). ГЛК застосовується для зменшення сухості шкіри та підтримки нормального стану жирових мембран , що оточують клітини шкіри.

Сухий екстракт хвощу – в стеблах цієї трави міститься кремній, який сприяє виробленню колагену, що покращує загальний стан волосся та шкіри голови. Окрім цього у хвощі містяться інші поживні речовини – кремнієва кислота, калій, марганець, алкалоїди та флавоноїди. Вони покращують кровообіг, стимулюють зростання волосся, відновлюють структуру волосся, роблячи його гладким та шовковистим.

Вітамін С – бере участь у метаболізмі амінокислот, чинить регулюючий вплив на систему колагену, забезпечуючи на рівні з іншими факторами нормальну проникність стінок судин, підтримує нормальну еластичність шкіри. Прискорює відновлювальні процеси в шкірі, покращує загальний стан шкіри голови та зростання волосся.

Сорго сухий екстракт – містить амінокислоти, вітаміни та мінеральні речовини, які грають ключову роль в підтримці нормальних обмінних процесів в шкірі та волосяних луковицях. Дозволяє значно покращити стан шкіри та волосся, усунути сухість шкіри, зберегти в ній вологу, попередити випадіння волосся.

Амінобензойна кислота – є складовою частиною молекул вітамінів фолієвої кислоти, чинить антиоксидантну дію, сприяє регенераторним процесам.

Цинк – біологічна роль цієї мінеральної речовини пов’язана з діяльністю залоз внутрішньої секреції. Цинк сприяє регуляції активності сальних залоз, необхідній для регенерації клітин шкіри, білкового синтезу та утворення колагену.

Нікотинамід (вітамін РР) – входить до складу ферментів, необхідних для клітинного дихання, гліколізу та синтезу жирів. Бере участь в обміні речовин, сприяє кращому живленню волосся, покращує постачання волосяних фолікулів киснем, входить до складу коензимів, що беруть участь у процесах клітинного відновлення. Відповідає за утворення пігменту у волоссі.

Пантотенова кислота- стимулює зростання та ділення клітин шкіри, укріплюючи загальний стан шкіри та сприяючи її здоров’ю, бере участь у метаболізмі жирних кислот. Відновлює механічно та хімічно пошкоджене волосся, знижуючи його ламкість.

Цистеїн та метіонін – амінокислоти, що чинять антиоксидантну дію, сприяють нейтралізації токсинів та перешкоджають випадінню волосся.

Вітамін В6 (піридоксину гідрохлорид) – надзвичайно важливий вітамін, що бере участь у формуванні білкових структур організму, необхідний для підтримки гормональної рівноваги. Дефіцит вітаміну В6 у дорослих проявляється себорейним дерматитом, хейлітом та ін. Тканини в яких найбільш скоро відбувається клітинна регенерація, потребують вітаміну В6.

Мідь – бере участь у багатьох ферментативних процесах, входить до складу ферментів, що відповідають за переплетення волокон колагену та еластану. Мідь сприяє росту та розвитку організму, чинить вплив на гормони гіпофізу.

Біотин – вітамін групи В, що бере участь в синтезі та утилізації жирів та амінокислот. Необхідний для формування здорових нігтів та волосся, знижує їх ламкість. Захищає шкіру від несприятливих факторів зовнішнього середовища. Укріплення волосся та покращення його росту пов’язують із властивістю біотину покращувати метаболізм жирних кислот в шкірі голови.

Доппельгерц® Бьюті Краса та здоров’я волосся – це комплексна та цілеспрямована дія на стан вашого волосся та шкіри голови.

Рекомендації щодо застосування

Може бути використана в раціонах дієтичного харчування, за рекомендацією лікаря, як додаткове джерело міді, цинку, біотину, вітаміну С, вітаміну РР, вітаміну В6 та пантотенової кислоти, для створення оптимальних дієтичних умов функціонування організму людини.

Спосіб вживання

Дорослим та дітям старше 14 років по 1 капсулі 1 раз на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін споживання

30 діб, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Застереження при застосуванні

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.

Форма випуску

Капсули масою 1235 мг (30 капсул у блістерах упаковані в картонну коробку).

Зберігання

При температурі не вище 25 °C в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності споживання:

3 роки від дати виробництва.

До уваги хворих на цукровий діабет:

1 капсула містить 6 ккал/25 кДж. Не містить хлібних одиниць.

Виробник готового продукту:

«Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ», Шлезвігер Штрассе 74, 24941 Фленсбург, Німеччина.

Виробник капсул: «Свісс Капс АГ», Хусеншстрассе 35, 9533 Кірхберг, Швейцарія, Свісс Капс С.Р.Л, вул. Карла Першого буд. №1, 107180 Корню, Румунія.

Дистриб’ютор в Україні:

«ТОВ Квайссер Фарма Україна», 02132, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 26Ж, оф. 49, тел./факс 044 585-34-92, info@queisser.ua

Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GMP.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.


Инструкция по применению Доппельгерц, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Доппельгерц, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Доппельгерц с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...