ДОППЕЛЬГЕРЦ БЬЮТИ ЛИФТИНГ С ГИАЛУРОНОВОЙ КИСЛОТОЙ капсулы №30 (10х3)

Цены на ДОППЕЛЬГЕРЦ БЬЮТИ ЛИФТИНГ С ГИАЛУРОНОВОЙ КИСЛОТОЙ капсулы №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 264-447 грн. (состоянием на 22.01.2020)

Количество в упаковке: 30
Тип товара: капсулы

Склад

Активні інгредієнти:
Кожна капсула містить:
Гіалуронова кислота
100мг
Аскорбінова кислота
60 мг
β -каротин
10 мг
Вітамін Е
20 мг
Пантотенова кислота
6 мг
Цинк
2,5 мг
Біотин
100 мкг
Селен
15 мкг

Допоміжні речовини:

Кальцію фосфат ЕЗ41, кремній Е551, магнієві солі жирних кислот Е470b, желатин, титану діоксид Е171

Фармакологічна дія:

Гіалуронова кислота- присутня в усіх тканинах організму, пов’язує молекули води та відіграє важливу роль у підтримці водного балансу в клітинах та міжклітинному просторі. Кількість гіалуронової кислоти з віком та під дією різних токсичних агентів знижується, що позначається на шкірі, а саме стоншується шкірний покрив, зменшується його еластичність та утворюються зморшки. Ця кислота у великій кількості міститься також у суглобній тканині, тому її дефіцит позначається на вікових захворюваннях суглобів. Вона сприяє відновленню хрящової частини пошкоджених суглобів. Гіалуронова кислота активізує роботу клітин, зменшує випаровування вологи з поверхні шкіри, нейтралізує вільні радикали. Від концентрації гіалуроновоїї кислоти залежить пружність шкіри та обмінні процеси в тканинах, що сповільнюють вікові зміни шкіри та дозволяють шкірі довше залишатися молодою та красивою.

Аскорбінова кислота (вітамін С) – має антиоксидантну дію, бере участь у метаболізмі амінокислот, чинить регулюючу дію на систему колагену, що забезпечує поряд з іншими факторами проникність стінок судин, зберігає шкіру молодою та красивою.

β-каротин – бере участь в синтезі білків, ліпідів, мукосахаридів, забезпечує нормальний стан шкірних покривів.

Вітамін Е – нормалізує окислювально- відновлювальні процеси, які впливають на мембранні структури клітин. Токофероли також мають антиоксидантну дію, запобігаючи окисненню біологічно активних речовин, в тому числі ненасичених жирних кислот (лінолевої, арахідонової). При відсутності або нестачі вітамінів групи Е, порушується мембранна проникність клітин. Вітамін Е стимулює продукцію лінолевої кислоти, сповільнює старіння клітин, захищає клітини від токсичної дії навколишнього середовища.

Пантотенова кислота- біологічна роль пантотенової кислоти в організмі визначається в першу чергу в наявності в структурі коензиму А, що приймає участь в жировому, вуглеводному та білковому обміні.

Цинк- необхідний для функціонування ендокринної системи, включаючи гормони тимусу, інсулін, гормон зросту та статеві гормони. Цинк сприяє регуляції активності сальних залоз. Він необхідний для білкового синтезу та утворення колагену.

Біотин- необхідний для формування здорових нігтів та волосся, покращує метаболізм в шкірі, входить до складу ферментів, що регулюють білковий та жировий обмін.

Селен- основна функція селену- сповільнення процесу окислення ліпідів. Це життєво важливий оксидант , особливо у поєднанні з вітаміном Е. Він захищає імунну систему, шляхом попередження утворення вільних радикалів. Цей елемент, у поєднанні з вітаміном Е, стимулює утворення антитіл, необхідний для нормального функціонування печінки, серця, підшлункової залози, а також для забезпечення еластичності тканин.

Ліфтинг-комплекс – це відмінна бархатиста шкіра, покращення кольору обличчя, захист шкіри від впливу навколишнього середовища, збереження її пружності та еластичності.

Рекомендації щодо застосування

Може бути використана в раціонах дієтичного харчування, за рекомендацією лікаря як додаткове джерело гіалуронової кислоти, біотину, вітамінів та мікроелементів для створення оптимальних дієтичних умов функціонування організму людини.

Спосіб вживання

Дорослим та дітям старше 14 років по 1 капсулі 1 раз на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання

30 діб, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Застереження при застосуванні

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.

Форма випуску

Капсули масою 565 мг (по 10 або 15 капсул у блістері, по 1, 2 або 3 блістери в упаковці).

Зберігання:

При температур і не вище 25 °C в сухому та недоступному для дітей місці.

Термін придатності споживання:

3 роки від дати виробництва.

До уваги хворих на цукровий діабет:

1 капсула містить 6 ккал/25 кДж. Не містить хлібних одиниць.

Виробник готового продукту:

«Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ», Шлезвігер Штрассе 74, 24941 Фленсбург, Німеччина.

Виробник капсул: «Свісс Капс АГ», Хусеншстрассе 35, 9533 Кірхберг, Швейцарія, Свісс Капс С.Р.Л, вул. Карла Першого буд.№1, 107180 Корню, Румунія.

Дистриб’ютор в Україні:

«ТОВ Квайссер Фарма Україна», 02132, м.Київ, вул. Дніпровська набережна, 26Ж, оф. 49, тел./факс 044 585-34-92, info@queisser.ua

Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ виробляється на основі останніх досягнень в технології та відповідає високим міжнародним стандартам якості GMP.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.


Инструкция по применению Доппельгерц, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Доппельгерц, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Доппельгерц с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...