КАДЕФОРТ спрей барьерный по 125 мл во флак. с распыл.

Цены на КАДЕФОРТ спрей барьерный по 125 мл во флак. с распыл.

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 280-368 грн. (состоянием на 26.01.2020)

Бренд: Кадефорт

Склад

активні компоненти: каолін, SCX- порошок (кремнію діоксид в поєднанні з іонами срібла та хлоргексидином), гіалуронат натрію; допоміжні речовини: кремнію діоксид. Пропелент: суміш бутан-пропан.

Властивості

КАДЕФОРТтм – це порошкова композиція, що утворює захисну плівку з протимікробним ефектом (бар’єр) та сприяє створенню фізіологічних умов для регенерації пошкодженої шкіри. Бар’єрна функція реалізується за допомогою поєднання каоліну та гіалуронату натрію, оскільки обидва інгредієнти мають специфічну дію: каолін діє, як абсорбент, що важливо у випадку наявності ексудату, а гіалуронат натрію діє як полімер, що формує плівку та забезпечує зволоження тканин. КАДЕФОРТтм містить SCX-порошок, що складається із діоксиду кремнію, іонів срібла та хлоргексидину. Цей комплекс входить до складу бар’єру, утвореного каоліном та гіалуронатом натрію та має антимікробні властивості Це підвищує ефективність захисного бар’єру після нанесення на пошкоджені ділянки шкіри, а також ефективно захищає рану від зовнішньої мікробної агресії.

Рекомендації щодо застосування

КАДЕФОРТтм сприяє створенню фізіологічних умов для регенерації пошкодженої шкіри. Завдяки порошкоподібній структурі, створює захисний бар’єр та сприяє загоєнню ран, потертостей, невеликих опіків та інших пошкоджень шкіри, особливо при наявності ексудату.

Спосіб застосування та дози

Перед використанням необхідно дбайливо очистити та висушити шкіру. Перед використанням необхідно струсити балончик. Розпиліть порошок тонким шаром лише на пошкоджену ділянку шкіри з відстані 10 см. Не розтирати: порошок повинен сформувати суцільний захисний шар. Використовувати один раз на день.

Застереження

Лише для зовнішнього застосування, не ковтати.

Уникати будь-якого контакту з очима, у випадку будь-якого контакту – негайно промити водою. Не використовувати, якщо упаковка пошкоджена. Не стерилізувати. Після використання ретельно закрити балончик. Не використовувати після закінчення терміну придатності. Припинити застосування при нетиповій реакції шкіри.

Протипоказання

Підвищена чутливість до будь-якого компоненту. Дитячий вік до 3х років. Про взаємодію з іншими речовинами не повідомлялось.

Термін придатності

36 місяців від дати виробництва.

Умови зберігання

Упаковка під тиском. Захищати від прямих сонячних променів та впливу температур в діапазоні нижче ніж 5°C або вище ніж 50 °C. Не проколювати та не кидати в вогонь, навіть після використання. Використовувати лише за призначенням. Не направляти в очі. Зберігати у недоступному для дітей місці. Тримати подалі від відкритого вогню, джерел світла, іскор, тепла або іншого рухомого електричного обладнання.  Під час використання заборонено палити та вдихати пари. Необхідно використовувати на відкритому повітрі. У випадку вдихання або розпилення в очі, негайно зверніться за кваліфікованою медичною консультацією та надайте інформацію про продукцію, яка вказана на етикетці.

Форма випуску

порошковий спрей (аерозоль).

Упаковка

По 125 мл у флаконі з розпилювачем.

Виробник

PAVIA FARMACEUTICI S.r.l., Via Vistarino, 14/F, 27010 Copiano (PV), Italy / ПАВІА ФАРМАСІЮТІСІ С.р.л., вул. Віа Вістаріно, 14/Ф, 27010 Копіано (ПВ), Італія; тел./факс: (+39) 0382 974333.

Представник в Україні: ТОВ «УНІВЕРСАЛЬНЕ АГЕНТСТВО «ПРО-ФАРМА», вул. Перемоги, буд. 9, офіс 20, м. Київ, Україна, 03170; тел.: (044) 422-50-70.


Инструкция к Кадефорт представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Кадефорт, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Кадефорт с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...