ДИАТОКС БИО порошок по 2 г №20 в пак.-саше

Цены на ДИАТОКС БИО порошок по 2 г №20 в пак.-саше

Количество в упаковке: 20
Тип товара: порошок

Склад

Діоксид кремнію 380

Квіти ромашки ( концентрат)

Мікрокристалічна целюлоза

Пакет- саше 2 г, в упаковці 20 пакетів.

Diatox bio / Діатокс біо – є ефективним ентеросорбентом IV покоління, має виражений сорбційний ефект, надає ранозагоювальну , протиалергічну, протимікробну, бактеріостатичну та дезінтоксикаційну дію. У ДДК Diatox bio / Діатокс біо діоксид кремнію адсорбує з ШКТ екзогенні та ендогенні токсини різного ґенезу, бактеріальні та харчові алергени, ендотоксини мікроорганізмів, токсичні речовини , які утворюються в ході процесів гниття в білків, продукти незавершеного метаболізму, надмірну кількість метаболітів. Адсорбуя на своїй поверхні токсичні речовини , сорбент потім виводить їх з організму. Так само, діоксид кремнію , як полімер, при розчиненні у воді має колосальну покривістість слизової оболонки шлунка і кишківника, що багаторазово підвищує ефективність препарату. Ромашка лікарська обумовлює протизапальний , спазмолітичний і вітрогонний ефект, незамінна при лікуванні гострих і хронічних запалень слизової оболонки шлунка. Мікрокристалічна целюлоза, як джерело харчових волокон з надтонким очищенням, володіючи підвищеною гігроскопічністю і сорбуючими властивостями, забезпечує очищення організму і виведення з нього холестерину, шлаків, токсинів , радіонуклідів.

Рекомендації щодо застосування

Diatox bio / Діатокс біо використовується, як комплексна дієтична добавка , при лікуванні гострих кишкових розладів , які супроводжуються діареєю, харчових токсикоінфекціях, сальмонельозі. Diatox bio / Діатокс біо приймають при алергіях, діатезах, атопічному дерматиті і харчових отруєннях, включаючи отруєння грибами і алкоголем. Diatox bio / Діатокс біо застосовується зовнішньо при опіках, трофічних виразках, гнійних ранах.

Спосіб застосування

Пакети – саше : для приготування суспензії Diatox bio / Діатокс біо слід взяти 1-2 пакета – саше і розчинити в 100-150 мл чистої питної води. Приготовану суспензію рекомендується вживати за 1:00 до прийому їжі або лікарських засобів. Рекомендована добова доза становить у дітей старше 7 років і дорослих 6- 8 г. У разі необхідності дозу можна збільшити до 12 грамів на добу. При зовнішньому використанні порошок Diatox bio / Діатокс біо слід наносити на попередньо очищену рану шаром до 5 мм і закривати сухою асептичною пов’язкою.

Протипоказання

ДДК Diatox bio / Діатокс біо підвищена чутливість к компонентам.

Передозування

Немає даних про передозування Diatox bio / Діатокс біо.

Умови зберігання

Порошок Diatox bio / Діатокс біо рекомендується зберігати в місці, захищеному від вологи.

Температура зберігання:

15-25 градусів Цельсія.

Берегти від дітей.

Приготовлена суспензія Diatox bio / Діатокс біо повинна зберігатися в закритій пляшці не більше 32 годин. Температура зберігання 8-15 градусів Цельсія.

Дата виготовлення вказана на саше.

Термін зберігання

3 роки

Виробник

ПП ВТФ «АЛЬЯНС» Україна , 61057 , г. Харьков, вул. Громадянська, 25. тел. ( 057 ) 719-40-05

ТУ У 10.8-33119167-001 : 2015

Не є лікарським засобом


Инструкция по применению Диатокс Био, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.
Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Диатокс Био, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Диатокс Био с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.
Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...