ЦЕТРИЛЕВ гель по 50 мл в тубах

Цены на ЦЕТРИЛЕВ гель по 50 мл в тубах

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 71-117 грн. (состоянием на 07.11.2019)

Бренд: Цетрилев

Тип товара: гель

Склад

Активні речовини: екстракти базиліка священного, горіха волосько- го, череди, календули; сірка, ментол, Д-пантенол, вітамін F, ефірні олії гвоздики та лаванди.

Допоміжні речовини: вода, насичена нанокластерами срібла, карбо- мер, луг, полісорбат 80, парфум, ніпагард.

Форма випуску

Гель для зовнішнього застосування

Властивості

Фітокомплексний засіб з нанокластерами срібла. Цетрилев гель міс- тить екстракти трав, активні компоненти яких швидко і ефективно сприяють зменшенню свербіння, набряклості, вторинного запалення, сприяють блокуванню вироблення антитіл. Має легкий охолоджуючий і заспокійливий ефект, завдяки чому забезпечує відволікаючу дію і, як наслідок, сприяє зменшенню розміру площі подразнення шкіряного покриву.

Композитні часточки – нанокластери срібла – забезпечують надход- ження лікувальних речовин в місце запалення. Таким чином на поря- док підвищується ефективність дії препарату, мінімізуються негативні ефекти. Незвичайна ефективність мікрочасточок срібла пояснюється здатністю пошкоджувати ферментні системи мікроорганізмів, спо- вільнюючи їх ріст та розмноження.

Екстракт базиліка священного виявляє антисептичні та антибакте- ріальні властивості, зумовлені ефірною олією евгенолу, та забезпечує дію при подразненнях, виразках, грибкових ураженнях шкіри, про- тисвербіжну дію та ранозагоювальну. Екстракт горіха волоського має антиоксидантну властивість, покращує обмінні та загоювальні процеси в шкірі. Трава череди забезпечує протизапальну, протиалер- гійну дію, тому широко використовується при захворюваннях шкіри, особливо у дітей, а також при нейродермітах, екземі, псоріазі, себореї голови. Протимікробна дія календули забезпечується флавоноїдами, які зменшують число бактерій та токсичних речовин. Сірка добре ві- дома своїми підсушуючими властивостями, проявляє антисептичну та протизапальну дію, пригнічуючи ріст бактерій, заспокоює шкіру. Мен- тол у складі продукту обумовлює його відволікаючу та місцево-под- разнюючу дію. Зменшує свербіж при укусах комах, знижує проникність судин, внаслідок чого реакція на дію отрути зменшується. Д-пантенол поліпшує перебіг процесу загоювання пошкоджень шкіри. Вітамін F – це комплекс поліненасичених жирних кислот: лінолева (омега-6), ліно-енова (омега-3), ейкозапентаєнова (омега-3), арахідонова (омега-6), докозагексаєнова (омега-3). Вітамін F корисний для шкіри, що має схильність до сухості та лущення. Цей сильний природний антиокси- дант глибоко приникає в шкіру і зволожує шкірний покрив, зберігаю- чи його тургор. Володіє відмінними регенеруючими властивостями, сприяє швидкому загоєнню ранок, тріщин, подряпин, слідів від вугрів. Завдяки сильним протизапальним властивостям допомагає шкірі уник- нути появів і розвитку алергічних реакцій, має заспокійливий вплив на епідерміс, запобігає появи багатьох шкірних недуг (акне, дерматит, псоріаз, екзема), значно покращує обмін речовин в епідермальних тканинах. Олія гвоздики стимулює кровообіг, покращує метаболізм, знімає подразнення та пом’якшує шкіру. Завдяки речовині евгенол, що є основним компонентом ефірної оліі гвоздики, гель Цетрилев забез- печує антибактеріальну та дезінфікуючу дію. Ефірна олія лаванди зні- має подразненя і запалення на шкірі, усуває почервоніння, лущення і свербіння. Чинить бактерицидну, дезінфікуючу, антисептичну та про- тизапальну дії.

Рекомендації щодо застосування

Косметичний гель Цетрилев застосовується як додаткове джерело ре- човин, що допомагають при подразненнях шкіри та проявах алергії на шкірі, при кропивниці, дерматитах різного характеру, укусах комах, шкірних висипах різного походження, хімічних і сонячних опіках.

Спосіб застосування та дози

Гель наносити на проблемну ділянку шкіри 2-3 рази на день до повного зникнення симптомів або згідно з рекомендацією лікаря.

Тільки для зовнішнього використання!

Вік.

Дозволено до застосування дітям з 3 років. За відсутності протипока- зань та/або за рекомендацією лікаря Цетрилев гель може застосовува- тися дітям з 1 року.

Побічні ефекти

Цетрилев гель переноситься добре, побічні дії не виявлені

Протипоказання

Не застосовувати при підвищеній чутливості до будь-якого компоненту.

Передозування

Про випадки передозування немає даних.

Упаковка

Гель у тубі 50 мл у картонній коробці.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, прохолодному та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °C.

Термін придатності

2 роки.

Виробник

ПП «ВТФ АЛЬЯНС»,

Україна, 61057, м. Харків, вул. Громадянська, 25.

Виготовлено на замовлення.

ТОВ «Конарк Інтелмед»,

Україна, 61033, м. Харків, вул. Шевченка, 315, тел.: +38 (057) 714-38-02, 714-38-03.

СОУ 24.5-37-103:2004

Инструкция к Цетрилев представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Цетрилев, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Цетрилев с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...