ТАКСОФИТ ЖЕЛЕЗО+МЕТАФОЛИН гранулы №20 в саше

Цены на ТАКСОФИТ ЖЕЛЕЗО+МЕТАФОЛИН гранулы №20 в саше

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 157-288 грн. (состоянием на 19.11.2019)

Бренд: Таксофит
Количество в упаковке: 20

Склад

1 саше – пакет містить: вітамін С – 80,0 мг, залізо – 14,0 мг, фолієва кислота (метафолін) – 200,0 мкг, сорбіт, ксиліт, магнію цитрат, натрію моноцитрат, буряковий порошок (мальтодекстрин, лимонна кислота, буряк столовий), натрію карбоксиметилцелюлоза, аспартам, ацесульфам-К, ароматизатор «чорна смородина».

Фармакологічні властивості

Таксофіт Залізо + метафолін – додаткове джерело вітаміну С, заліза та фолієвої кислоти. Сприяє загальному зміцненню організму, покращенню процесу кровотворення, підвищенню працездатності.

Залізо є найважливішим мікроелементом, який організм повинен отримувати з їжею. Воно всмоктується у кров зі шлунково-кишкового тракту. Кожного дня невелика кількість заліза виводиться через кишечник, шкіру і нирки. Запаси заліза в організмі повинні відновлюватися. Якщо цього не відбувається, вони повільно вичерпуються в організмі.

Залізо є складовим елементом еритроцитів та забезпечує достатній рівень гемоглобіну, а тому воно необхідне для утворення нових еритроцитів.

Організм щоденно отримує близько 10-15 мг заліза разом із їжею, але засвоюється лише його незначна частина. При різноманітному харчуванні всмоктується близько 10% заліза, а при вживанні вегетаріанської їжі – від 4% до 10%; до 14% заліза організм отримує разом із м’ясом. Оскільки норма втрати заліза разом із кровотечами, потовиділенням та лущенням шкіри тощо складає від 1 до 2 мг на день, такі втрати необхідно компенсувати шляхом поповнення. Заліза, що отримується з їжею, не завжди достатньо для організму, тому додаткове приймання залізовмісних засобів є дуже доцільним. Жінкам, зокрема, слід звернути увагу на споживання достатньої кількості заліза під час менструацій, тому що з кожною менструацією вони втрачають в середньому 15 мг заліза.

Крім того, важливо слідкувати за рівнем споживання заліза вегетаріанцям та людям, які не збалансовано харчуються, оскільки залізо, що міститься в рослинних продуктах, всмоктується організмом гірше, ніж залізо у продуктах тваринного походження; до того ж, вміст заліза в м’ясі особливо високий. Також дефіцит заліза може спостерігатися у спортсменів, коли вони сильно пітніють, а їх дієта не в змозі компенсувати підвищену потребу організму в поживних речовинах і мікроелементах.

Таксофіт Залізо + Метафолін завдяки достатньому вмісту заліза сприяє утворенню еритроцитів, покращує обмін речовин і енергії та транспортування кисню. Комбінація заліза з метафоліном сприяє зменшенню втоми та виснаження, а так підвищенню працездатності.

Таксофіт Залізо + Метафолін додатково містить вітамін С, який значно покращує всмоктування заліза в організмі.

Запатентована преміум фолієва кислота Метафолін знаходиться в біологічно активній формі, а тому оптимально поглинається організмом майже усіх здорових людей. Метафолін бере участь у важливих процесах клітинного поділу. Особливо клітини, які як клітини крові швидко розпадаються та відновлюються, потребують оптимального вмісту фолієвої кислоти. Завдяки особливим своїм властивостям Метафолін сприяє процесу кровотворення.

Таксофіт Залізо + Метафолін – для покращення процесу кровотворення та підвищення працездатності.

Рекомендації щодо споживання

Гранули мають приємний фруктовий смак і швидко тануть у роті. Їх можна приймати не запиваючи, саме тому їх зручно вживати в дорозі. Оскільки препарат не містить інгредієнтів тваринного походження, він підходить для вегетаріанців.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Вживати

по 1 саше-пакетику 1 раз на день, можна не запивати рідиною. Тривалість споживання 20 днів. При необхідності вживання можна повторити. Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання

підвищена особиста чутливість до складових, вагітні, жінки, що годують немовля, фенілкетонурія.

Умови зберігання

зберігати у недоступному для дітей місці за температури не вище 30 0С.

Строк придатності

2 роки.

Форма випуску

саше-пакетики №20

Не є лікарським засобом. Без ГМО. Є джерелом фенілаланіну.

Виробник

Клостерфрау Берлін ГмбХ, Мотценер Штрассе 41, 12277 Берлін, Німеччина.

Заявник

ТОВ “КРЕАТИВ ГРУП КОМПАНІ”, Україна, 04112, м. Київ, вул. Дегтярівська, 62, оф. 17, тел.: +38 (050) 189 7867, код 37365734

Инструкция по применению Таксофит, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Таксофит, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Таксофит с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...