ДИАБЕТЕКС БАЛАНС

Цены на ДИАБЕТЕКС БАЛАНС таблетки №60

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 118-142 грн. (состоянием на 09.10.2019)

Бренд: Диабетекс баланс
Количество в упаковке: 60
Тип товара: таблетки

Склад

α-ліпоєва кислота – 70,0 мг, джимнема сільвестра екстракт, кульбаби кореню екстракт, магній – 10,0 мг* (магнію оксид – 16,7 мг), цинк – 8,0 мг* (цинку оксид – 10 мг), хром – 10,0 мкг* (хрому полінікотінат – 81 мкг), ванадій – 10,0 мкг* (ванадію сульфат –        29 мкг), селен – 10,0 мкг* (натрію гідроселеніт – 19 мкг),  вітамін В7 – 2,0 мкг, стеарат кальцію, моногідрат лактози та мікрокристалічна целюлоза.

* – кількісний вміст чистого мінералу в відповідній хімічній сполуці.

Загальна характеристика

Комплекс може бути рекомендований в якості джерела біологічно активних речовин, вітамінів та мінералів, що мають гіпоглікімічні властивості та нормалізують вуглеводно-ліпідний обмін. Сприяє зменшенню проявів ускладнень викликаних цукровим діабетом (діабетичної полінейропатії, енцефалопатії, ретинопатії, синдрому діабетичної стопи, діабетичної автономної нейропатії серця та шлунково-кишкового тракту).

Для досягнення пролонгованого ефекту курс можна продовжити до чотирьох місяців.

α-ліпоєва кислота – приймає участь в нормалізації вуглеводного та жирового (зокрема холестеринового) обміну речовин, має гепатопротекторні та дезинтоксикаційні властивості, покращує живлення нервових клітин, сприяє відновленню їх мембран, зв’язує вільні радикали (антиоксидантні властивості) та попереджує ускладнення спричиненні цукровим діабетом, такі як нейропатії, ретинопатії, катаракта. Сприяє зниженню рівня глюкози в крові та утворенню глікогену в печінці.

Джимненма сільвестра екстракт – є джерелом тритерпенових сапонінів (джимнемова кислота), поліпептидів та гурмаріну, що мають цукрознижуючий вплив за рахунок стимулювання секреції інсуліну. Сприяє регенерації β-ендокринних клітин підшлункової залози. Активує ферменти, що відповідають за розщеплення глюкози, а також перешкоджають її всмоктування з кишечнику. Пролонгує дію гіпоглікімічних препаратів, що дозволяє зменшувати дозування, тривалість прийому, а також сприяє зниженню побічних ефектів від прийому таких препаратів. Зменшує потяг до солодкого та сприяє зниженню холестерину в крові.

Кульбаби кореню екстракт – містить інулін, що регулює та стимулює вуглеводний обмін, а також покращує роботу підшлункової залози.

Магній – збільшує чутливість тканин до дії інсуліну, а також нормалізує артеріальний тиск та стабілізує серцевий ритм.

Цинк та Хром – регулюють рівень цукру в крові та підвищують активність інсуліну. Стимулюють опір організму інфекціям, посилюють бар’єрні функції шкіри, забезпечують профілактику діабетичної ретинопатії.

Селен – посилює антиоксидантну активність α-ліпоєвої кислоти та сприяє зниженню рівня глюкози в крові.

Ванадій – імітує метаболічні ефекти інсуліну та пролонгує дію біологічного відгуку тканин на інсулін. Регулює баланс калію та натрію, зменшує набряки тканин. Нормалізує ліпідний обмін та артеріальний тиск.

Кальцій – забезпечує профілактичний вплив в розвитку остеопорозу, та уражень опорно-рушійного апарату при цукровому діабеті.

Біотин (вітамін В7) – сумісно з гормоном підшлункової залози інсуліном, приймає участь в продукції глюкокінази для розщеплення глюкози, та в синтезі глікогену. Підтримує стабільний рівень цукру в крові.

Біологічно активні компоненти комплексу позитивно впливають на основні патогенетичні ланки розвитку цукрового діабету першого та другого типу:

Відтворюють ефект інсуліну та нормалізують засвоєння глюкози, запобігають руйнуванню інсуліну пептидазами, покращують внутріклітинне транспортування глюкози, стимулюють регенерацію β-ендокринних клітин підшлункової залози, синтез інсуліну та активують його контакт з рецепторами;

Регулюють ліпідний обмін, нормалізують рівень цукру в крові та попереджують розвиток атеросклерозу;

Зменшують гіпоксію тканин, захищають та відновлюють ендотелій судин та покращують мікроциркуляцію;

Мають антиоксидантні властивості;

Покращують роботу печінки, підшлункової залози та системи травлення в цілому;

Попереджують розвиток метаболічного синдрому;

Сприяють профілактиці ускладнень з боку нервової, серцево-судинної систем та опорно-рухового апарату.

Наведена інформація не може розглядатись в якості заміни діагностики, медичних консультацій, чи для самостійного лікування. Для діагностування, лікування чи медичних консультацій зверніться до лікаря.

Форма випуску

60 таблеток по 500 мг. Поліетиленовий контейнер.

Рекомендації щодо застосування

може бути рекомендована як джерело комплексу біологічно активних сполук, вітамінів та мінеральних речовин. Сприяє нормалізації вуглеводно-ліпідного обміну та зниженню рівня цукру в крові.

Спосіб застосування та дози

дорослим по 3-4 таблетки на добу, за півгодини до їжі, запиваючи рідиною. За рекомендацією лікаря дозування може бути змінено.

Профілактична доза 2 таблетки на добу.

Термін вживання

1 місяць. За необхідності курс можна повторювати двічі-тричі на рік.

Застереження

особиста чутливість до компонентів. Дітям, вагітним та жінкам, що годують немовля вживати за умов рекомендації лікаря.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем

Умови зберігання

24 місяці з дати виготовлення. Зберігати в сухому, захищеному від світла місці, за температури не вищої 25 оС.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.

Не містить ГМО. Не містить цукру

Виробник

ТОВ «Вітера», 04080, Київ, Костянтинівська, 68.

Тел.: (044) 239-19-54

Дистриб’ютор

“Официальный дистрибьютор: ТОВ «Югмедконтракт», Україна, м.Київ, вул. Дорогожицька, 1 тел. (044) 590 09 43”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...