СПЕРАК ПЛЮС порошок по 5 г №30 в саше

Цены на СПЕРАК ПЛЮС порошок по 5 г №30 в саше

Бренд: СперАК
Количество в упаковке: 30
Тип товара: порошок

Склад

Склад

 

саше містить
L-карнітин 900 мг
L- аргінін 500 мг
Вітамін С 90 мг
Коензим Q10 20 мг
Цинк 7 мг
Селен 50 мкг
Фолієва кислота 200 мкг
Вітмін В12 1,5 мкг

 

Допоміжні речовини: мальтодекстрин, декстрат, стевіозид, протизапальний агент: колоїдний діоксид кремнію.

Властивості

Біологічно активні інгредієнти SperAK plus значно покращують кількість і якість сперми і нормалізують спермограмму. Інгредієнти препарату надають комплексний вплив на репродуктивну систему чоловіка і поліпшують його статеву функцію.

 

L-карнітин бере участь у метаболізмі жирних кислот у циклі Кребса, забезпечуючи енергію для клітин, включаючи сперматозоїди. L-карнітин підвищує рухливість, концентрацію і ймовірність розвитку сперматозоїдів. Він також захищає сперматозоїди від ушкоджень, викликаних окисленням, шляхом видалення надмірного ацетил-Со-А і антиоксидантного ефекту. L-карнітин запобігає утворенню патологічних форм сперматозоїдів. Підвищуючи сперматогенез, L-карнітин усуває чоловічу неповноцінність.
L-аргінін є одним з основних компонентів білка в спермі, підвищує інтенсивність сперматогенезу, прискорює зростання сперматогонів до сперматозоїдів, збільшує кількість і рухливість сперматозоїдів. L-аргінін покращує приплив крові до статевих органів за рахунок збільшення синтезу оксидів азоту, підвищує кровопостачання, статеву активність статевих органів і високий клінічний ефект при еректильних дисфункціях. Аргінін також позитивно впливає на функціонування імунної системи.

Вітамін С є потужним антиоксидантом, має протизапальний ефект і збільшує ефект інших антиоксидантів. Він також впливає на синтез ряду гормонів, прискорює видалення токсинів, регулює обмін речовин. Вітамін С входить в склад сперми, більше ніж в 10 разів захищає ДНК сперматозоїдів від впливу вільних радикалів, збільшує кількість і рухливість сперматозоїдів, нормалізує їх морфологію.

Коензим Q10 підсилює функціональність і якість сперми, а також рухливість сперматозоїдів. Підвищує стійкість до фізичного навантаження у чоловіків.

Селен допомагає сперматогенезу, запобігаючи атрофії епітелію спермагену. Селен відіграє важливу роль у рості сперматозоїдів, підвищує рухливість, захищає від шкідливого впливу вільних радикалів сильним антиоксидантним ефектом.

Цинк підвищує стійкість, рух і кількість сперматозоїдів, бере участь у синтезі і метаболізмі тестостерону, необхідного для сперматогенезу. Одночасно беручи участь у ряді біохімічних процесів в організмі, дає антиоксидантний ефект і нормалізує концентрацію еякуляту.

Фолієва кислота покращує якість сперми, знижує кількість дефектів сперматозоїдів (неточне число хромосом, дефект голови або хвоста сперматозоїдів), що збільшує кількість нормальних морфологічних сперматозоїдів.

Вітамін В12 нормалізує гормональний баланс, бере участь у синтезі тестостерону, підвищує імунітет, прискорює процеси регенерації, укріпляє клітини простати, та покращує структуру сперми.

Показання

Чоловіче безпліддя

Зниження потенції

Підготовка до зачаття

Патоспермія

Варикоцеле (післяопераційний період)

Тератозооспермія

Астенозооспермія

Олігозооспермія

Астенотератозооспермія

Аквіноспермія

Спосіб застосування та дози

1 пакетик в день. Розчинити в 150 мл води, ретельно розмішуючи. Випити відразу після приготування розчину.

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента.

Умови зберігання

Зберігати в темному, сухому місці, недоступному для дітей.

Форма випуску

У кожній упаковці 30 саше по 5 г.

Не є лікарським засобом.

Виробник

Натстім Лтд (бульвар Черни Враг 47, 4-поверх; Софія, Болгарія

тел +35929623952)


Инструкция к СперАК представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.
Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения СперАК, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость СперАК с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.
Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...