ЛИФГЕРБЗ РЕДИЕЙШНКЕЙР крем по 50 г в тубах

Цены на ЛИФГЕРБЗ РЕДИЕЙШНКЕЙР крем по 50 г в тубах

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 150-215 грн. (состоянием на 20.01.2020)

Бренд: Лифгербз
Тип товара: крем

Склад

Кожні 50 мг містять Джатьяді таіл (Jatyadi tail) 5%, масло cал (shorea robusta/raal) 12%, масло з молока буйволиць 4%, екстракт Троянди Центіфоліі (Rosa Centifolia) 3%.

Властивості

Крем для профілактичного догляду ЛіфГербз РедіейшнКейр утворює захисний бар’єр і забезпечує

природній захист від негативного впливу радіації на шкіру. ЛіфГербз РедіейшнКейр охолоджує шкіру, полегшує відчуття печіння, біль та свербіж після радіаційної терапії. Крем проявляє антисептичну дію. Зволожує і живить шкіру, сприяючи збільшенню її еластичності і забезпечуючи пом’якшувальний ефект. ЛіфГербз РедіейшнКейр діє як антиоксидант, покращує виведення токсинів і радіонуклідів з організму, сприяючи збереженню молодості і тонусу шкіри.

Показання

  • при появі небажаних дерматологічних реакцій (таких як відчуття печіння, свербежу, болю,
  • зменшення еластичності шкіри) після променевої терапії при лікуванні раку;
  • при появі на шкірі вторинної інфекції після впливу радіації;
  • при передчасному старінню шкіри через вплив радіації;
  • в якості захисного засобу від ультрафіолетових променів.

Застереження

Оскільки продукт є рослинним препаратом, він є безпечним. Проте, у випадку проявів алергічних шкірних реакцій після використання, крем слід змити водою і звернутись до спеціаліста для симптоматичного лікування. Продукт не можна використовувати, якщо його упаковка пошкоджена. Оскільки продукт є рослинним препаратом, його колір може незначно відрізнятися у різних партіях. Не можна наносити крем на ділянки біля губ, ніздрів, ділянки біля очей, статевих органів та анального отвору. У випадку потрапляння крему на вищеперелічені ділянки негайно змити препарат великою кількістю чистої води. Не наносити на слизові оболонки.

Спосіб застосування

Тільки для зовнішнього використання.

Призначений дорослим і дітям від 6 років. Наносити на уражену ділянку шкіри достатню кількість крему та втирати легкими рухами до повного поглинання. Наносити 2-3 рази на добу або по мірі необхідності

Умови зберігання

Зберігати у сухому, прохолодному, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 250C.

Виробник

«Вардхман Хелскейр» (підрозділ «Вардхман Стемпінгз Пвт Лтд») Адреса: S-2, Мурлідхар Комплекс, С.М. Роуд, Амбаваді, Ахмедабад-380015, Індія.

Виготовлено: Лактонова Нутріфарм Пвт. Лтд., Хайдарабад, Індія.

Дізнатися більше інформації про продукт: Телефон +91 782 000 9609; Понеділок-субота 10.00 – 18.00 за індійським часом (IST), ел. адреса: [email protected]. Сайт: www.vhcare.co.in


Инструкция к Лифгербз представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Лифгербз, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Лифгербз с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...