СОРБЕНТ ХАЛИКУ ДЛЯ ДЕТЕЙ порошок по 5.5 г №14 в саше

Цены на СОРБЕНТ ХАЛИКУ ДЛЯ ДЕТЕЙ порошок по 5.5 г №14 в саше

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 111-187 грн. (состоянием на 26.01.2020)

Бренд: Халику
Количество в упаковке: 14
Тип товара: порошок

Склад

Основний активний інгредієнт Сорбенту Халіку™ для дітей – каолін (біла глина), головна лікувальна властивість якої — витягувати з організму й вбирати на себе різні токсичні речовини. Крім того, біла глина має антисептичні властивості та сприяє нормалізації випорожнення впродовж 24-48 годин.

Окрім каоліну, Сорбент Халіку™ для дітей містить також фруктоолігосахариди – пребіотики, які підтримують здоров’я шлунково-кишкового тракту і допомагають зберігати баланс між корисними і потенційно небезпечними патогенними бактеріями. Також фруктоолігосахариди сприяють росту корисних мікроорганізмів кишкової мікрофлори.

Сорбенту Халіку™ для дітей має натуральний смак банану, що робить його більш приємним для вживання.

Корисна дія

Сучасній людині важко уникнути негативного впливу науково-технічного прогресу, що позначається все сильніше і сильніше на нашому здоров’ї. Їжа, вода, повітря — все, що нас оточує, часто містить шкідливі, отруйні речовини. В першу чергу це токсини, які накопичуються в організмі і перешкоджають його повноцінній життєдіяльності. Дитячий організм більш вразливий до шкідливого оточуючого середовища, аніж організм дорослої людини, адже імунний захист ще не повністю сформований.

Сорбент Халіку™ для дітей усуває симптоматичні прояви отруєння та діареї, а також має швидку адсорбуючу дію: механічно зв’язує та блокує шкідливі речовини (токсини, алергени, надлишки продуктів обміну, тощо), і допомагає організму самостійно виводити їх із шлунково-кишкового тракту.

Зберігання

Зберігайте Сорбент Халіку™ для дітей в сухому, захищеному від світла, недоступному для дітей місці при кімнатній температурі не вище +30 °С.

Перевірте перед використанням

Строк придатності, який вказаний на картонній упаковці та на кожному саше, є дійсним при зберіганні Сорбенту Халіку™ для дітей у відповідних умовах в оригінальній упаковці.

На що необхідно звертати увагу

Не використовуйте Сорбент Халіку™ для дітей, якщо Ваша дитина віком менше 3 років.

Сорбент Халіку™ для дітей не замінює повноцінний раціон харчування.

Спосіб застосування

Для дітей віком від 3 до 12 років: 1 саше на день. Розчинити вміст 1 саше у 200 мл негазованої води кімнатної температури та ретельно розмішати перед вживанням.

Для дітей віком від 12 років: від 2 до 4 саше на день. Розчинити вміст 1 саше у 200 мл негазованої води кімнатної температури та ретельно розмішати перед вживанням. Вживати кожну порцію розчину (1 саше/200 мл) через однаковий проміжок часу впродовж доби, але не раніше ніж через 6 годин.

З метою уникнення зараження вмісту пакетика, не забувайте мити руки, перш ніж відкривати саше.

Кількість та тривалість вживання Сорбенту Халіку™ для дітей залежить від стану дитини та швидкості нормалізації самопочуття, але не більше 2-х днів поспіль. Якщо після вживання симптоматичні прояви отруєння та діареї залишилися, необхідна консультація лікаря.

Прочитайте цей ілюстрований листок-вкладку перед застосуванням та зберігайте його для подальшого викристання.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Не є лікарським засобом.

Без гмо. Без барвників.

Склад 1 саше (5,5 г): активні інгредієнти: каолін – 3000 мг, фруктоолігосахариди – 2178,649 мг; допоміжні речовини: полівінілпіролідон, натуральний ароматизатор банану, мальтодекстрин, сукралоза, діоксид кремнію.

ПОЖИВНА ЦІННІСТЬ*:
1 саше
енергетична цінність
5 ккал/20 кДж
білки
0,00 г
жири
0,00 г
вуглеводи
0,23 г

*Показники отримані шляхом стандартного аналізу продукту і можуть дещо змінюватися залежно від партії.

Виробник

CONTRAD SWISS SA

Via Ferruccio Pelli 2, 6900 Lugano, Switzerland (Швейцарія)

www.contrad.ch

Виробничі потужності:

FINE FOODS & PHARMACEUTICALS N.T.M. S.p.A., Via Berlino 39, 24040 Zingonia – Verdellino (Bg), Italy (Італія).

Представник в Україні

Представництво компанії CONTRAD SWISS SA в Україні

01010, м. Київ, вул. І. Мазепи, 16, офіс 6.

тел.: +380 (44) 225 15 10.


Инструкция по применению Халику, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Халику, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Халику с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...