ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ МИНЕРАЛЫ ДЛЯ ДИАБЕТИКОВ

Цены на ДОППЕЛЬГЕРЦ АКТИВ МИНЕРАЛЫ ДЛЯ ДИАБЕТИКОВ капсулы №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 134-219 грн. (состоянием на 09.10.2019)

Бренд: Доппельгерц
Количество в упаковке: 30
Тип товара: капсулы

Склад

Активні інгредієнти

Кожна капсула містить:

  • а- ліпоєва кислота – 300,0 мг
  • Хром – 40,0 мкг
  • Цинк – 5,0 мкг
  • Селен – 30,0 мкг

Ліпоєва кислота, хром, цинк, селен:

  1. допомагають утримувати необхідний рівень цукру в крові;
  2. зменшують оксидаційний стрес

Фармакологічні властивості

Доппельгерц® актив Мінерали для діабетиків містить важливі мінеральні речовини необхідні для покращення метаболізму цукру у хворих на цукровий діабет, а також допомагають запобігти розвитку ускладнень діабету.

Альфа-ліпоєва кислота – ефективний засіб, що успішно перешкоджає окисленню. Вона грає в організмі людини роль коферменту та необхідна для енергетичного метаболізму глюкози – як і інсулін, вона забезпечує засвоєння глюкози клітинами. Також альфа-ліпоєва кислота використовується для зменшення дозувань інсуліну при лікуванні цукрового діабету. Альфа-ліпоєва кислота є специфічним засобом для лікування діабетичних поліневропатій .

Мінеральні складники:

цинк, хром, селен: відіграють значну роль у процесі правильного засвоєння вуглеводів, зокрема у синтезі та вивільненні інсуліну.

Часто у випадках захворювання на цукровий діабет виникає оксидаційний стрес, тобто накопичення в клітинах вільних радикалів, що можуть викликати пошкодження кровоносних судин та нервів. Хром, цинк та селен є сильними антиоксидантами, що зменшують оксидаційний стрес.

Відповідна доза антиоксидантів та активної альфа- ліпоєвої кислоти дозволяє обмежувати шкімиві наслідки оксидаційного стресу, що супроводжує розвиток цукрового діабету, а також допомагає утримувати необхідний рівень глюкози в крові.

Хром – підсилює дієвість інсуліну та позитивно впливає на метаболізм вуглеводів. Окрім того, він є ключовим складником ФТГ (фактора толерантності глюкози). Діяльність ФТГ полягає у підвищенні рівня чутливості клітин до інсуліну. Хром займає центральне місце в обміні цукру, активує ферменти, необхідні мя метаболізму вуглеводів

Селен стимулює ріст клітин підшлункової залози, збільшує кількість острівців Ланрегранса – це групи клітин, що виробляють інсулін. Крім того, селен покращує проникність фруктози

в тканини (що проходить без участі інсуліну) і тим самим знижує енергетичний клітинний голод.

Цинк необхідний мя нормального функціонування інсуліну, підвищує опір організму до інфекцій та бар’єрні функції шкіри, що дуже важливо мя хворих на цукровий діабет, які мають схильність до інфекційних захворювань. Цинк стимулює синтез інсуліну, входить у склад кристалів інсуліну, що локалізуються в секреторних гранулах клітин-острівців підшлункової залози.

Рекомендації щодо застосування

може бути використана в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело альфа-ліпоєвої кислоти та мінералів мя створення оптимальних дієтологічних умов функціонування організму людини.

Застереження

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.-

До уваги хворих на цукровий діабет:

1 капсула містить 8 ккал/З5 кДж. Не містить хлібних одиниць.

Спосіб застосування та дози

дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час або після вживання їжі, запиваючи достатньою кількістю рідини. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендації щодо застосування

ЗО діб, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Форма випуску

капсули масою 1,5 г (10 або ЗО капсул).

Умови зберігання

при температурі не вище 25′ С, в сухому та недоступному мя дітей місці. Термін придатності: З роки з дати виробництва.

Не є лікарським засобом

Без ГМО.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...