АНТИСТРЕСС капсулы №30 (10х3)

Цены на АНТИСТРЕСС капсулы №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 57-104 грн. (состоянием на 02.01.2020)

Количество в упаковке: 30
Тип товара: капсулы

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: кореневища та корені валеріани лікарської (Valeriana officinalis) – 50 мг, шишки хмелю (Humulus lupulus) – 40 мг, листя меліси лікарської (Melissa officinalis) – 40 мг, квітучі стебла верхівки кропиви собачої серцевої (Leonurus cardiaca) – 30 мг, суцвіття та верхівки стебел лаванди вузьколистої (Lavandula angustifolia) – 30 мг, гілочки з квітами вереса звичайного (Calluna vulgaris) – 20 мг, корінь півонії похилої (Paeonia anomala) – 15 мг, трава та кореневища зюзнику європейського (Lycopus europaeus) – 15 мг, квітучі стебла буркуну лікарського (Melilotus officinalis) – 10 мг;

допоміжна речовина: желатин (оболонка капсули).

МАСА ВМІСТУ 1 КАПСУЛИ: 250 мг ± 10 %.

Загальна характеристика

Постійна дія підвищених психоемоційних навантажень приводить до нервових розладів, серцево-судинних захворювань, виразкової хвороби, гіпертонії.

При створенні АНТИСТРЕС® ставилася мета мінімізувати негативну дію стресу на організм людини. Розроблений в результаті тривалих наукових досліджень склад і “ноу-хау” виробництва дозволили зробити дію цього фітокомплекса багатогранною і м’якою, не схожою на інші заспокійливі засоби.

Ефективність АНТИСТРЕС® в порівнянні з плацебо була доведена проведеними по міжнародних стандартах клінічними випробовуваннями і багатолітнім досвідом успішного застосування.

­Основна дія АНТИСТРЕС®:

  • Має помірну седативну дію
  • Знімає відчуття дратівливості, тривоги, страху
  • Нормалізує функцію нервової системи та покращує сон
  • Підвищує концентрацію уваги

Особливо ефективний в період нервового напруження та при стресових ситуаціях.

Прийом АНТИСТРЕС® не супроводжується уповільненням реакцій та сонливістю, тому може застосовуватись всіма активно працюючими особами, так само і тими, що знаходяться за кермом.

Показаннями до застосування є: підвищення дратівливості, відчуття тривоги та страху, порушення сну, зниження працездатності, психоемоційні перевантаження та хронічний стрес.

Фармакологічні властивості

Фapмaкoлoгiчнa дiя:

Комплекс містить життєво необхідні вітаміни та лікарські рослини, що мають заспокійливу дію та покращують функціональну діяльність головного мозку, а також:

-усувають дефіцит вітамінів, що виникає на фоні стресу;

-сприяють скорішому відновленню організму після стресу.

Вітаміни групи В (В1, В2, В6, В12) та фолієва кислота – покращують обмін речовин та підвищують опірність організму дії психоемоційного, фізичного та екологічного стресів. Захищають від шкідливої дії навколишнього  середовища, сприяють зняттю напруги, необхідні при зниженні концентрації уваги та погіршеннi пам’яті. Позитивно впливають  на нервову  та серцево-судинну системи, підвищують розумові здібності та імунітет.

Меліса – має м’яку заспокійливу та спазмолiтичну дію, благотворно впливає на серцево-судинну систему.

Гінкго Білоба – покращує функцію головного мозку  та пам’ять, укріплює кровоносні судини, підвищує концентрацію уваги. В екстракті гінкго білоби містяться флавоноїди та терпеноїди – рослинні речовини, що мають антиоксидантну дію та завдяки цьому захищають від дії вільних радикалів клітини організму.  Біофлавоноїди гінкго білоби постачають до мозку кисень та енергію, при їх прийомі покращується кровообіг в усьому організмі, особливо у головному мозку, укріплюються стінки судин.

Нікотинамід – бере участь в оксилювально-відновлювальних процесах в клітині, в метаболізмі жирів, білків, амінокислот, та тканинному диханні.

Пантотенат кальцію (пантотенова кислота) відіграє дуже важливу роль у боротьбі організму зі стресовими ситуаціями. Підтримує нормальну життєдіяльність організму, що знаходиться у стані напруження, слабкості та втоми. Сприяє зняттю фізичної втоми та стресу, важливий для правильного функціонування нервової системи.

Біотін – взаємодіє з іншими вітамінами групи В, що сприяє нормалізації загального стану організму.

Рекомендації щодо застосування

АНТИСТРЕС® рекомендований вживати з метою нормалізації функціонального стану нервової системи особам, що перебувають в умовах психічних та фізичних перевантажень, хронічного стресу, а також при безсонні. Не викликає порушень концентрації уваги і явищ міорелаксації.

Спосіб застосування та дози

вживати дорослим по 1-2 капсули 1-3 рази на добу після прийому їжі; при порушені сну – по 2-3 капсули за 3 години до сну протягом 1-2 місяців; запивати питною водою. Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність)

білки – 13,26 г, вуглеводи – 13,82 г, жири – 0 г; 111 ккал (464,4 кДж).

Застереження

не перевищувати рекомендовану добову дозу. АНТИСТРЕС® не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Форма випуску

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.

Протипоказання

вагітність та період  лактації, індивідуальна чутливість до будь-якого компоненту.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення.

Вся продукція компанії Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ виробляється на основі останніх досягнень технології виробництва та відповідає високим міжнародним  стандартам якості GMP.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО.

Виробник

“Квайссер Фарма ГмбХ і Ко. КГ”, Шлезвігер Штрассе, 74, D-24941 Фленсбург, Німеччина.

Дистриб’ютор в Україні:

ТОВ “Квайссер Фарма Україна”, Україна, 02132, м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 26Ж, оф. 49,

тел./факс 044 585-34-92 [email protected]


Инструкция к Антистресс представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.
Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Антистресс, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Антистресс с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.
Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...