ФЛУВИР ДЛЯ ДЕТЕЙ порошок №10 в саше

Цены на ФЛУВИР ДЛЯ ДЕТЕЙ порошок №10 в саше

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 226-321 грн. (состоянием на 02.01.2020)

Бренд: Флувир
Количество в упаковке: 10
Тип товара: порошок

Склад

1 саше містить: 1,25 х 10? КУО життєздатних бактерій Lactobacillus plantarum LP01;  1,25 х 10? КУО життєздатних бактерій Lactobacillus plantarum LP02; 1,25 х 10? КУО життєздатних бактерій Lactobacillus rhamnosus LR04; 1,25 х 10? КУО життєздатних бактерій Lactobacillus rhamnosus LR05; 2,5х10?  КУО життєздатних бактерій Bifidobacterium lactis BS01; допоміжні речовини: фруктоолігосахариди, фруктоза, натуральні екстракти малини, картамуса, антоціанідини чорної моркви, картопляний мальтодекстрин, нерозчинна клітковина, двоокис кремнію (Е551), лимонна кислота (Е 330). Без ГМО.

Пробіотичні штами мікроорганізмів з метою захисту від шкідливого впливу середовища шлунка та задля збереження максимальної життєздатності огорнуті матриксом із фруктоолігосахаридів із застосуванням унікальної технології – мікроенкапсулювання.

Опис

це симбіотик, що містить п’ять пробіотичних бактерій Lactobacillus plantarum LP01 та LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 та LR05, Bi?dobacterium lactis BS01 та пребіотик – фруктоолігосахариди.

Рекомендації щодо застосування

за рекомендацією лікаря застосовується як дієтична добавка до раціону харчування дітей віком від двох місяців і старше та дорослих як додаткове джерело життєздатних молочнокислих бактерій Lactobacillus та Bifidobacterium з метою нормалізації мікрофлори кишківника та поліпшення його функціонального стану і загальної опірності організму до найбільш поширених в зимовий період вірусних та бактеріальних інфекцій верхніх дихальних шляхів, попередження дисбіозу та антибіотик-асоційованої діареї під час і після прийому антибіотиків, харчової алергії. Найкращим харчуванням для грудних дітей є материнське молоко. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Згідно з даними дослідження ефективності та безпеки ФЛУВИР® для дітей щодо профілактики ГРВІ та грипу  (подвійне сліпе плацебо-контрольоване клінічне дослідження «Новий шанс профілактики захворювань у зимовий період шляхом призначення симбіотиків», 2003-2007 р.р.  Fabrizio Pregliasco, MD, Giovanni Anselmi, Bac, Luigi Fonte, MD, Francesca Giussani, MD, Stefano Schieppati, MD, and Lidia Soletti, MD) при прийомі ФЛУВИР® для дітей:

• в 5 разів зменшилась захворюваність на грип

• в 1,5 рази зменшилась захворюваність на ГРВІ та ускладнення респіраторних захворювань

• на 25% зменшилася тривалість захворювання

• змінився характер симптомів у бік більш легких та м’яких.

Ефективність оцінювали з 15-го дня прийому ФЛУВИР® для дітей, оскільки саме стільки часу необхідно для підвищення імунітету до необхідного рівня.

Загальна характеристика

ФЛУВИР® для дітей за рахунок активності пробіотичних штамів, що входять до його складу, чинить імуномодулючий вплив на лімфоїдну тканину слизової оболонки кишечнику, де міститься близько 70% імунокомпетентних клітин організму людини. Ця властивість обумовлює збільшення імунних тілець та медіаторів імунної відповіді – інтерлейкінів та імуноглобулінів класу IgA (т.з. секреторних). Збільшення кількості імунних клітин за рахунок системної дії Флувир® для дітей відбувається також в слизових оболонках легенів, бронхів та носоглотки.

Лактобактерії Lactobacillus plantarum LP01 та LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 та LR05 сприяють розщепленню вуглеводів у просвіті кишечнику з утворенням молочної кислоти. Створене таким чином кисле середовище позитивно впливає на розвиток власних біфідобактерій організму – складових 85-95 % мікрофлори кишечнику організму дорослого та дитини.

Лактобактерії Lactobacillus plantarum LP01 та LP02, Lactobacillus rhamnosus LR04 та LR05 та Bi?dobacterium lactis BS01:

1. проявляють імуномодулюючі властивості: підсилюють специфічну IgA-відповідь та знижують виробку цитокінів, пов’язаних із запаленням; синтезують амінокислоти, пантотенову кислоту, вітамін К і вітаміни групи В; сприяють всмоктуванню заліза, кальцію, вітаміну D;

2. проявляють симбіоз, компенсуючи метаболізм один одного і стимулюють взаємне зростання; мають високу антагоністичну активність проти широкого спектру патогенних і умовнопатогенних мікроорганізмів, пригнічують життєдіяльність стафілококів, шигел, ротавірусів, протея, ентеропатогенної кишкової палички, деяких дріжджеподібних грибів, перешкоджають їх адгезії до слизової оболонки кишечнику;

3. створюють сприятливі умови для розвитку корисної мікрофлори кишечнику, підтримують і регулюють фізіологічну рівновагу кишкової мікрофлори, сприяють нормалізації мікробіоценозу шлунково-кишкового тракту.

Фруктоолігосахариди є живильним субстратом для корисної мікрофлори кишечнику і сприяють її активному розвитку, що попереджує дисбіоз та антибіотик-асоційовану діарею.

Якщо лікар не призначив інакше, дотримуйтеся таких рекомендацій.

Спосіб застосування та дози

вміст одного саше розчинити в 50-100 мл грудного молока або молочної суміші, або охолодженої до кімнатної температури кип’яченої питної води. Вживати дітям віком від двох місяців і старше та дорослим по 1-2 саше на добу вранці перед прийомом їжі. Не додавати до гарячого! Не змінює смак напоїв та їжі. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу.

Термін вживання

: 1 місяць або за рекомендацією лікаря. Перед початком застосування дієтичної добавки та при одночасному застосуванні з будь-якими лікарськими засобами рекомендована консультація лікаря.

Особливості щодо застосування

для максимальної ефективності інтервал між прийомом дієтичної добавки та антибіотиків має становити 3 години. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

індивідуальна підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Не є лікарським засобом. Дієтична добавка Fluvir®kids/ ФЛУВИР®для дітей.

Виробник

дату виробництва вказано на упаковці, строк придатності – 24 місяці.

Умови зберігання

зберігати в упаковці виробника за температури не вище 25 °С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Форма випуску

порошок масою 3,5 г у саше в упаковці № 10.

Виробник

Probiotical S.p.A, Віа Маттєі 3, Новара 28100, Італія для Delta Medical Promotions AG, Отенбахгассе 26, Цюрих 8001, Швейцарія, www.deltaswiss.eu.

Представник

Представництво «Дельта Медікел Промоушнз АГ», Україна, 08132, м. Вишневе,

вул. Чорновола, 43, тел.: (044) 585-00-41.


Инструкция к Флувир представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Флувир, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Флувир с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...