ПРОСТАМАКС капсулы №30 (10х3)

Цены на ПРОСТАМАКС капсулы №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 110-135 грн. (состоянием на 03.01.2020)

Бренд: Простамакс

Склад

активні інгредієнти: екстракт iз плодiв карликової пальми (Serenoa repens) – 320 mg (мг), допоміжні речовини: мальтодекстрин, капсула: желатин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту:

Білки < 1 g (г)
Вуглеводи 72 g (г)
Жири 0 g (г)
Харчова та енергетична цінність 288 kcal (ккал) /1206 kJ (кДж)

Рекомендації щодо застосування

може бути застосований для пом’якшення перебігу хронічного простатиту.

Мiстить рослинну сировину виробництва Франції.

Не є лікарським засобом.

Карликова пальма (Serenoa repens) має антиандрогенний ефект, пов’язаний з  блокуванням зв’язування дигідротестостерону з рецептором, що призводить до гальмування активності 5-a-редуктази. Цей механізм призводить до зменшення прояву  таких симптомів, як часте сечовиділення, слабкий та переривистий струмінь сечі, біль при сечовиділенні, відчуття неповного випорожнення тощо.

Спосіб застосування та дози

дорослим чоловікам по 1 капсулі 1 раз на добу після їжі, запиваючи невеликою кількістю води. Рекомендовано приймати в один и той же час. Перед прийманням рекомендована консультація лікаря.

Застереження

вагітність та період лактації, підвищена чутливість до окремих компонентів продукту; виразкова хвороба шлунку та підшлункової залози; вік до 24 років; онкологічні захворювання сечостатевої системи, схильність до онкопатології, аденома передміхурової залози, що потребує оперативного втручання.

Застереження

 Зберігати в недоступному для дітей місці. Номер партії, строк придатності та кінцевий термін вживання вказані на упаковці.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С та відносній вологості 75 %.

Термін придатності

не більше 24 місяців з дати виготовлення.


Инструкция к Простамакс представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Простамакс, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Простамакс с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...