КУЧИКУ ПЕРВЫЕ ЗУБЫ ГЕЛЬ ДЛЯ ПРОРЕЗЫВАНИЯ гель по 10 мл в тубах

Цены на КУЧИКУ ПЕРВЫЕ ЗУБЫ ГЕЛЬ ДЛЯ ПРОРЕЗЫВАНИЯ гель по 10 мл в тубах

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 100-141 грн. (состоянием на 19.01.2020)

Бренд: Кучику
Тип товара: гель

Склад

вода, ефірна олія гвоздики (Еugenia Caryophyllus Leaf Oil), екстракт квітів ромашки (Chamomilla Recutita Flower Extract), лімонен, ліналоол, ксиліт, гліцерин, карбомер, лаурет-9, полісорбат 20, пантенол, натрію гідроксид, натрію сахаринат, натуральний ароматизатор персик, бензойна кислота, евгенол.

Рекомендації щодо застосування

для поліпшення стану подразненої слизової оболонки ясен у період прорізування зубів. До складу «КУЧИКУ® ПЕРШІ ЗУБИ Гель для прорізування» входять натуральні компоненти та ефірні олії: екстракт ромашки та ефірна олія гвоздики, які заспокоюють та дбають про подразнені ясна. Завдяки відсутності спирту і лактози, цукровмісних складових і штучних ароматизаторів, гель підходить для використання на чутливих ділянках ясен.

Спосіб застосування та дози

тільки для місцевого застосування. Перед нанесенням гелю обов’язково помити руки. Втирати гель в ясна дитини дуже обережно протягом декількох хвилин. При необхідності гель можна наносити повторно, але не більше 4 разів на день. Перед використанням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Застереження

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Не застосовувати дітям віком до 3-х місяців. «Придатний до» та «Номер партії» вказано на упаковці.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 10 °С до 25 °С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці. Після першого відкриття використати протягом 6 місяців.

Виробник

Дельта Медікел Промоушнз АГ, Швейцарія, Отенбахгассе 26, СН-8001, Цюрих на потужностях ЗандерШтротман ГмбХ, Німеччина, Брюсселер Штрассе 2, Д-49124, Георгсмаріенхютте / Delta Medical Promotions AG, Switzerland, Oetenbachgasse 26, CH-8001, Zurich on capacity SanderStrothmann GmbH, Germany, Bruesseler Strasse 2, D-49124, Georgsmarienhuette www.kuchikoo.eu

Представник

Представництво «Дельта Медікел Промоушнз АГ», Україна, 08132, м. Вишневе, вул. Чорновола 43, тел.: (044) 585-00-41


Инструкция к Кучику представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Кучику, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Кучику с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...