ПОЛИБИОЗИМ капсулы по 515 мг №30 (10х3)

Цены на ПОЛИБИОЗИМ капсулы по 515 мг №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 357-417 грн. (состоянием на 19.01.2020)

Количество в упаковке: 30
Тип товара: капсулы

Склад

1 капсула 515 мг:
бромелайн 250 мг, папаїн 125 мг, панкреатин 100 мг,
трипсин 30 мг, серратіопептидаза 10 мг.
Допоміжні речовини: магнія стеарат, лактоза, целюлоза.

Фармакотерапевтична група

Відноситься до групи біологічно-активних добавок до їжі. Містить комбінацію високоактивних ферментів рослинного та тваринного походження. Проявляє протизапальну, імуномодулюючу, фібринолітичну, протинабрякову і антиагрегантну дію, компенсує недостатність секреторної функції.

Рекомендації щодо застосування

Властивості обумовлені комбінацією високоактивних ферментів рослинного та тваринного походження.

Бромелайн-протеолітичний рослинний фермент, представлений сумішшю високомолекулярних глікопротеїнів, в активному центрі якого знаходиться амінокислота цистеїну.
Молекула вихідного бромелайну містить 242 амінокислотних залишка, що забезпечує протеолітичну активність; протизапальну, протинабрякову, імуномодулюючу, фібринолітичну, тромболітичну, антикоагулянтну, ранозагоювальну, антибактеріальну, противірусну, протипухлинну, спазмолітину та муколітичну дію; виведення з організму продуктів обміну та токсичних речовин; прискорення регенерації тканин; потенціювання дії антибактеріальних препаратів, шляхом збільшення тканинної проникності; поліпшення загоєння дрібних ран; кардіоваскулярні та циркуляторні покращення; участь у синтезі ДНК; розчинення змертвілих клітин шкіри.

Папаїн-протеолітичний рослинний фермент, який каталізує гідроліз білків, пептидів, амідів та складних ефірів основних амінокислот. У зв’язку з цим папаїн називають “біологічним скальпелем”, так, як його властивості допомагають людям, страждаючими спайковим захворюванням.
Папаїн здатен так переробити білки, що вони становляться дуже легко засвоюваними.
Основні функції папаїна: протизапальна, антиокислювальна, антибактеріальна, протигельмінтна, амебоцидна, імуностимулююча, ранозагоююча, жарознижуюча, кардіотонічна, гіпотензивна, жовчогінна, сечогінна, пом’якшувальна, очисна дія; поліпшення травлення; нормалізація обміну речовин; нормалізація маси тіла; синтез аргініну; омолоджуюча та нормалізуюча дія на шкіру.

Панкреатин – травний ферментний засіб. Компенсує недостатність зовнішньосекреторної функції підшлункової залози. Вхідні до складу панкреатину ферменти: амілаза, ліпаза та протеаза полегшують переробку вуглеводів, жирів та білків, що сприяє їх більш повному всмоктуванню в тонкій кишці.

Трипсин – протеолітичний фермент, один з основних ферментів травного тракту; каталізує гідролітичне розщеплення білків і пептидів.
Застосування трипсину в якості лікарського засобу ґрунтується на його здатності руйнувати некротизовані тканини, розріджувати мокроту та інші в’язкі секрети, ексудати, згустки крові, а також на його протизапальних властивостях та здатності знижувати резистентність гноєрідної мікрофлори до дії антибіотиків.

Серратіопептидаза – протеолітичний фермент, виділений з непатогенної кишкової бактерії Serratia E15. Виявляє фібринолітичну, протизапальну та протинабрякову дію. Окрім зменшення запального процесу, серратіопептідаза зменшує вираженість болю за допомогою зниження вивільнення больових амінів із запалених тканин. Серратіопептидаза блокує інгібітори плазмину, сприяючи тим самим його фібринолітичній активності.

Показання

В складі комплексного лікування:
Хірургія: Профілактика і лікування післяопераційних рубцевих ускладнень, післяопераційного відторгнення трансплантата.
Застосування в пластичній хірургії: поліпшення судинної мікроциркуляції в тканинах для запобігання відторгнення трансплантата, зменшення набряків після оперативних втручань. Набряки різної етіології, в тому числі посттравматичні та післяопераційні набряки.
Застосування в пластичній хірургії: поліпшення мікроциркуляції для запобігання відторгненню трансплантату, зменшення набряків після оперативних втручань, посттравматичні набряки, у тому числі післяопераційні, після пластичних та реконструктивних операцій.
Травматологія: травми (переломи, забої, дисторсії, вивихи, контузії), запальні процеси м’яких тканин, хронічні посттравматичні процеси, травми в спортивній медицині.
Запалення ЛОР-органів і дихальних шляхів: синусит, бронхіт, бронхопневмонія. Зменшує в’язкість секрету придаткових пазух, мокроти і полегшує вихід їх з дихальних шляхів.
Гастроентерологія: панкреатит, виразковий коліт, хвороба Крона.
Неврологія: Набряки різної етиології, поліпшення мікроциркуляції, реабілітація після порушення мозкового кровообігу, розсіяний склероз.
Кардіологія: ішемічна хвороба серця, інфаркт міокарду, вторинна профілактика повторного інфаркту міокарда.
Ангіологія: тромбофлебіт, посттромбофлебітичний синдром, васкуліт, облітеруючий тромбангііт, профілактика рецидивуючих флебітів, лімфатичний набряк, вторинний лімфатичний набряк.
Урологія: запалення сечостатевих органів (цистит, пієлонефрит, простатит, везикуліт, фунікуліт, орхоэпідидиміт), сечокам’яна хвороба, камені простати, чоловіче безпліддя, хвороба Пейроні, еректильна дисфункція, профілактика та лікування післяопераційних рубцевих ускладнень.

Гінекологія: хронічні інфекційні захворювання жіночих статевих органів, мастопатії, безпліддя, профілактика та лікування післяопераційних рубцевих ускладнень.

Спосіб застосування та дози

Препарат приймають перорально, незалежно від прийому їжі. Капсулу ковтають цілком, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини. Зазвичай назначають препарат по 1 капсулі 2 рази на добу, однак при необхідності доза препарату може бути змінена лікарем.

Термін придатності

Тривалість курсу лікування та дозування препарату залежить від характеру та динаміки захворювання, а також індивідуальних особливостей пацієнта і рекомендується  лікарем.

Застереження

Підвищена чутливість до одного із  компонентів препарату. Перед застосуванням рекомендується консультація лікаря.

В деяких випадках можуть спостерігатись побічні явища.

З боку органів травлення: діарея, нудота, пітливість, анорексія, дискомфорт в епігастрії, біль в животі.

З боку дихальної системи: носова кровотеча, виділення мокроти з прожилками крові, гостра еозинофільна пневмонія.

З боку імунної системи: в осіб з індивідуальною реакцією на один із компонентів препарату можливі реакції гіперчутливості.

З боку шкіри: шкірні висипання, свербіж, гіперемія шкіри.

Особливості щодо застосування

Оскільки препарат впливає на систему звертання крові, його слід вживати з обережністю при наступних станах: загроза кровотечі; порушення часу звертання крові; прийом антикоагулянтів, важкі захворювання печінки, важкі захворювання нирок.

Допоміжні речовини:

Препарат містить лактозу, тому його не слід застосовувати у пацієнтів з рідкими генетичними хворобами, такими, як непереносимість галактози, недостатність лактази Лаппа або мальабсорбція глюкози-галактози.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Застосування препарату в період вагітності та годування груддю не рекомендується внаслідок відсутності клінічних даних.

Здатність впливати на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами

Не впливає.

Діти

Препарат не слід застосовувати у дітей у зв’язку з відсутністю клінічних даних.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодії

При одночасному застосуванні препарату посилює дію антикоагулянтів (таку комбінацію препаратів слід застосовувати під пильним контролем), прискорює проникнення в запальні тканини антибіотиків та НПВП.

Передозування

Симптоми: нудота, блювота, анорексія, дискомфорт в эпігастрії, в деяких випадках – кровотеча і прожилки крові в мокроті.

Лікування: симптоматична терапія.

Умови зберігання

В сухому, захищеному від сонячних променів, в недоступному для дітей місці, в щільно закритій упаковці, при температурі не вище 25 ° С.

Форма випуску капсули 515 мг, контурна упаковка в картонній коробці.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення. Дата виробництва і кінцевий термін дії, номер партії приведені на упаковці

Не є лікарським засобом. Не містить ГМО. Не містить цукор.

Виробник

ТОВ «Біотек», Україна, м.Харків, пров. Поштовий, 7

Адреса виробництва: ТОВ «Технобіо», Україна, Харківська область, Вільхівка, вул.Студентська, 13-А

ТУ У 10.8-34015129-002: 2016

Висновок  ДСЕЕ МОЗ України № 05.03.02.-0.6 / 5853 від 26.02.2016 р.


Инструкция к Полибиозим представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Полибиозим, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Полибиозим с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...