ТРИЭНЗИМ капсулы №20 (10х2)

Цены на ТРИЭНЗИМ капсулы №20 (10х2)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 54-66 грн. (состоянием на 09.01.2020)

Бренд: Триэнзим

Склад

Кишковорозчинна капсула 500 мг №20

Склад: екстракт бичачої жовчі – 40,0 mg (мг); бромелайн – 100,0 mg (мг); папаїн – 30,0 mg (мг); бетаїн гідрохлорид – 50,0 mg (мг); панкреатин – 150,0 mg (мг); вітамін А (ретинола ацетат) – 2500 МО; наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, фруктоза, крохмаль, сорбіт.

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації процесу травлення.

Складові, що містить в собі ТРИЕНЗИМ®, мають дію:

Панкреатин , який містить панкреатичні ферменти (ліпаза, амілаза і протеаза), полегшує перетравлення жирів, вуглеводів і білків, що сприяє їх повному всмоктуванню в тонкому кишечнику.

Бромелайн – речовина натурального походження (отримується з ананасу) підвищує ферментативну активність організму, допомагає при зниженні рівня ферментів у травних соках, сприяє розщепленню як білкової їжі, так і жиру.

Папаїн – протеолітичний фермент, що розщеплює білки, а також збільшує тривалість і ефективність дії усієї формули ТРИЕНЗИМ®.

Екстракт бичачої жовчі необхідний для перетравлення і засвоєння жирів. Він емульгує жири, поліпшуючи перетравлювання останніх. Цей компонент дуже важливий при дисфункціях печінки і жовчного міхура.

Бетаїн гідрохлорид знижує рівень тригліцеридів у крові, нормалізує травлення при диспепсії і при уповільненому травленні. Він необхідний для тих людей, у яких у шлунковому соку не виділяється достатньої кількості соляної кислоти, що може викликати почуття важкості у шлунку, метеоризм і нудоту.

Вітамін А (ретинола ацетат) бере участь в окислювально-відновних процесах, регуляції синтезу білків, сприяє нормальному обміну речовин, функції клітинних і субклітинних мембран; необхідний для росту нових клітин, є гарним доповненням при проблемах із шлунково-кишковим трактом.

Рекомендовано застосовувати з метою корекції раціону харчування при:

  • ферментній недостатності, переїданні, запорах, метеоризмі;
  • неможливості вживання свіжих овочів і фруктів;
  • хронічних захворюваннях травної системи та станах, що їх супроводжують.

Не використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

  Тіло людини побудоване з дрібних цеглинок, що оновлюються і постійно підтримують та охороняють наше життя. Насправді, про ці малюсінькі цеглинки, названі ферментами, або ензимами, більшість людей знає тільки з чуток.

   На відміну від рослин, тварини (у тому числі і люди) самі не створюють поживних речовин, а одержують їх із зовнішнього середовища. Для цього вони споживають їжу, перетравлюють її і добувають з неї необхідні для їхньої життєдіяльності поживні речовини. Це досить складний процес, що включає: розщеплення поживних речовин, всмоктування їх (перехід зі шлунково-кишкового тракту в кров і лімфу); потім поживні речовини вступають в обмін речовин з утворенням пластичних матеріалів для побудови організму і вироблення енергії. В цьому процесі беруть участь близько 20 ферментів, що виділяються слинними залозами, підшлунковою залозою, залозистими клітинами слизової оболонки шлунку і кишечнику.

  Людський організм здатний виробляти ферменти у великих кількостях і запасати їх на якийсь час, забезпечуючи тим самим власну нормальну життєдіяльність. Але з віком наш організм виробляє все менше ферментів, на синтез яких можуть також впливати шкідливі фактори навколишнього середовища, інфекції, дефіцитні стани (недолік в їжі білку, мікроелементів, вітамінів). З наявності або відсутності таких запасів можна робити висновки про здоров’я людини. Остаточним результатом травлення є розщеплення вуглеводів до моносахаридів (в основному до глюкози), білків – до амінокислот, ліпідів і жирів – до жирних кислот і гліцерину, нуклеїнових кислот – до основ, нуклеозидів і пентоз.

  Термічно приготовлена та оброблена їжа не містить природних ферментів, тому погано перетравлюється і засвоюється організмом. Навіть споживання свіжої сирої їжі іноді не сприяє її нормальному перетравленню, тому що та вирощується на виснаженому ґрунті або із застосуванням хімічних добрив і пестицидів.

Для підтримки нормальної кількості ферментів в організмі найчастіше необхідно споживати їх додатково у вигляді біологічних добавок, наприклад – ТРИЕНЗИМ®.

   ТРИЕНЗИМ® – це цільова комбінація ферментів (ензимів) рослинного і тваринного походження, що забезпечує перетравлення білків, вуглеводів (простих і складних), жирів при недостатності шлункової і кишкової секреції.

Спосіб застосування та дози

дорослим та підліткам з 16 років по 1 капсулі 2-3 рази на день під час або одразу після їди, не розжовуючи, запиваючи значною кількістю рідини.

Курс прийому 2-3 місяці, в подальшому необхідність повторювати вживання дієтичної добавки узгоджується з лікарем. Не перевищувати рекомендовану дозу.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Хворим на цукровий діабет рекомендована консультація лікаря перед вживанням.

При появі побічних явищ припинити вживання, звернутись до лікаря.

Не є лікарським засобом.

Не містить ГМО.

Умови зберігання

зберігати в сухому, недоступному для дітей, захищеному від світла місці при температурі не вище 25°С.

Термін придатності

24 місяці від дати виготовлення.

Виробник

ТОВ “ЕЛІТ-ФАРМ” Україна, м. Дніпропетровськ вул. Аеродром, 250.


Инструкция к Триэнзим представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Триэнзим, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Триэнзим с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...