УЛЬЦЕНОН капсулы по 400 мг №60 (10х6)

Цены на УЛЬЦЕНОН капсулы по 400 мг №60 (10х6)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 197-235 грн. (состоянием на 09.01.2020)

Бренд: Ульценон
Количество в упаковке: 60
Тип товара: капсулы

Склад

активні інгредіенти:
ембліки лікарської плодів екстракт сухий (Emblica officinalis) 30 мг;
льону насіння екстракт сухий (Linum usitatissimum) 30 мг;
хітозан у формі порошку (chitosan) 60 мг;

кореневищ імбиру аптечного екстракт сухий (Zingiber officinalе) 60 мг;
кальцію карбонат у формі порошку 200 мг;
магнію карбонат у формі порошку 20 мг.

Допоміжні речовини: відсутні.

Рекомендації щодо застосування

може бути рекомендована лікарем в якості дієтичної добавки до раціону харчування, як комбінований дієтичний засіб, що містить суміш натуральних інгредієнтів, які мають цитопротекторну, протизапальну та антихелікобактерну дії, сприяють зменшенню кислотності шлункового соку та нейтралізують надлишкову шлункову кислоту, виявляють спазмолітичні властивості, стимулюють репаративні процеси в слизовій оболонці шлунку та дванадцятипалої кишки, регулюють функції травного тракту, нормалізують моторику кишківника. Як профілактичний засіб застосовують під час і після лікування препаратами, які подразнюють шлунково-кишковий тракт; при вживанні їжі, яка спричиняє підвищення кислотності шлункового соку; після зловживання алкоголем і тютюном.

Властивості компонентів:

Ембліка лікарська (Emblica officinalis) або Амла – лікарська рослина, що усуває запалення, забезпечує захист слизової оболонки шлунка. Амла містить різні форми аскорбінової кислоти, сполучені з таніновим комплексом і галієвою кислотою. Завдяки цьому плоди рослини можуть зберігати вітамін С тривалий час, біофлавоноїди і каротиноїди мають разом із аскорбінатами виражені антиоксидантні властивості. Разом з катехінами, антиоксиданти перешкоджають розвитку атеросклерозу і різним імунним порушенням організму. Глікозиди і сапоніни рослини нормалізують функцію кишківника, усуваючи запори, явища метеоризму і кишкові кольки. Природні антисептики в складі плодів Ембліки лікарської пригнічують життєдіяльність патогенної мікрофлори кишківника і статевих шляхів, повідомлялося про ефективність Амли по відношенню до H. Pylori, в тому числі до кларитроміцин-резистентних штамів, Амла володіє протизапальною, антиоксидантною, гепатозахисною та гіпохолестеринемічною активністю.

Льону насіння (Linum usitatissimum) містить олію жирну, до складу якої входять гліцериди кислот ліноленової, лінолевої, олеїнової, пальмітинової і стеаринової, а також слиз, вуглеводи, глікозид лінамарин, кислоти органічні, ферменти, вітамін А. Цей комплекс біологічно активних речовин чинить обволікаючу, протизапальну дії, покриваючи тонким шаром слизові оболонки шлунково-кишкового тракту та запобігаючи їх подразненню. Шар слизу із насіння льону утримується досить довго, спричиняючи захисну дію при запаленні. Жирна олія, що міститься в насінні, чинить пом’якшувальну, протизапальну та посилюючу регенерацію тканин дію. Застосування екстракту насіння льону ефективно при запаленні стравоходу, гастритах, дуоденітах, виразковій хворобі шлунку і 12-ти палої кишки, як легкий послаблюючий засіб при запорах; завдяки гепатопротекторній дії – при цирозі печінки, гепатитах, жировій дистрофії печінки, як жовчогінний засіб при холециститах і для профілактики жовчнокам’яної хвороби. Застосування лляного екстракту покращує роботу підшлункової залози, знижує рівень цукру в крові; покращує обмінні процеси в організмі, знижує рівень холестерину в крові та сприяє розрідженню крові і зниженню ризику тромбоутворення.

Хітозан (chitosan) – це амінополісахарид з хітинових оболонок ракоподібних морських тварин; є джерелом натуральних харчових волокон, після потрапляння в організм людини, практично не засвоюючись, за рахунок сорбційних властивостей виводить з організму шкідливі речовини, алергени, жири, сприяє підтриманню нормальної мікрофлори травного тракту, зниженню кислотності шлункового соку, відновленню слизової шлунку, підсиленню перистальтики кишківника, усуненню дисбактеріозу. Хітозан також має імунокорегуючу, онкопротекторну дії. Крім того, він покращує обмін речовин в підшлунковій залозі і печінці, оптимізує їх функції, тим самим попереджуючи порушення моторики жовчовивідних шляхів і кишківника. Хітозан також має антибактеріальну і антимікотичну дії, сприяє кращому засвоєнню кальцію, укріпленню зубів і кісток, профілактиці остеопорозу.

Кореневищ імбиру аптечного екстракт сухий (Zingiber officinalе) – лікувальні властивості забезпечуються унікальним хімічним складом: набір ефірних масел, цінгіберин, цінгерол, гінгероли, шагеол, а також жирні олії, крохмаль, дубильні речовини, вітаміни (аскорбінова кислота, ніацин, тіамін, рибофлавін, ретиноїди і токофероли), всі незамінні амінокислоти, серед яких триптофан, лейзин, метіонін, валін, фениланин, треонін та інші. Завдяки такому складу Імбир чинить протизапальну, знеболюючу та протинабрякову дію, спазмолітичну, антиоксидантну дію, стимулює периферичний кровообіг, тамує нудоту (дія подібна до метоклопраміду), чинить вітрогінний ефект при метеоризмі. Гінгероли, що входять до складу Імбиру володіють антихелікобактерною активністю. Імбир сприяє нормалізації вироблення муцину та чинить інгібуючу дію щодо H +, K + -АТФази, за рахунок чого знижується вироблення соляної кислоти парієтальними клітинами слизової шлунку. Крім того 6-гінгесульфонова кислота у складі Імбиру володіє противиразковим ефектом. В тому числі Імбир ефективний у профілактиці виразки шлунку, індукованої нестероїдними протизапальними засобами (НПЗЗ, як індометацин, аспірин). Імбир містить власні протеолітичні ферменти, що сприяє перетравленню їжі, також має гепатопротекторну активність, подібну силімарину.

Кальцію та магнію карбонат чинять антацидну дію – нейтралізують вільну соляну кислоту в шлунку без вторинної гіперсекреції соляної кислоти (підвищене виділення після прийому препарату) і змінами кислотно-лужної рівноваги. В шлунку кальцію карбонат і магнію карбонат вступають у реакцію з кислотою шлункового соку, утворюючи воду і розчинні мінеральні солі.

CaCO3 + 2HCl => CaCl2 + H2O + CO2              MgCO3 + 2HCl => MgCl2 + H2O + CO2

Кальцію карбонат має швидку, довготривалу та потужну нейтралізуючу дію. Цей ефект підсилюється за рахунок додавання магнію карбонату, який також має сильну нейтралізуючу дію.

Спосіб застосування та дози

капсули приймати перорально, ковтаючи цілими і запиваючи достатньою кількістю рідини (1 склянка питної води), по 1 капсулі 2-3 рази на добу, за 20-30 хвилин до вживання їжі.
Термін вживання:
– у складі комплексного лікування гострих та рецидивів хронічних запальних та виразкових захворювань слизових оболонок шлунково-кишкового тракту по 1 капсулі 3 рази на добу протягом не менше 10-15 днів, бажано до 1 місяця;
– з профілактичною метою – під час і після (5-10 днів) лікування препаратами, які подразнюють шлунково-кишковий тракт;
– при вживанні їжі, яка спричиняє підвищення кислотності шлункового соку, після зловживання алкоголем – бажано застосовувати по 2 капсули через 1 годину після прийому їжі та за 1 годину до сну; 1 або 2 капсули можна прийняти додатково протягом доби у випадку печії або болю;
– у складі комплексної програми по зниженню ваги, виведенню з організму шлаків і токсинів, усуненню метаболічних розладів, профілактиці остеопорозу – 1 місяць.
В подальшому термін вживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем індивідуально.
Курсовий прийом можна повторювати 2-3 рази на рік, на тлі адекватної основному захворюванню дієти.

Застереження

індивідуальна чутливість до компонентів продукту, жінкам в період вагітності та лактації.
Не перевищувати рекомендовану добову норму. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.
Препарат не впливає на здатність керувати автомобілем або іншими механічними засобами.

Умови зберігання

зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла приміщенні за температури
від 2ºС до 25ºС.

Термін придатності

2 роки з дати виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Форма випуску

тверді желатинові капсули, 10 капсул (по 400 мг) у блістері, по 6 блістерів у картонній коробці.
Дата виробництва та строк придатності: дивись на упаковці.
Не є лікарським засобом. Без ГМО.

Виробник

ТОВ “Елемент здоров’я”, Україна, 03062, м. Київ, вул. Естонська, буд. 120.
Дозволено Міністерством охорони здоров’я України, ТУ У 10.8-38405950-004:2016


Инструкция к Ульценон представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Ульценон, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Ульценон с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...