СПЕРАК ДЛЯ ЖЕНЩИН порошок по 5 г №30 в саше

Цены на СПЕРАК ДЛЯ ЖЕНЩИН порошок по 5 г №30 в саше

Бренд: СперАК
Количество в упаковке: 30
Тип товара: порошок

Склад

Склад

 

саше містить
L-карнітин (L-карнітин фумарат) 600 мг
L- аргінін (аргінін альфа-кетоглутат) 750 мг
Вітамін С 90 мг
N-ацетил-L-цистеїн 50 мг
Вітамін Е 30 мг
Залізо 7 мг
Пантотенова кислота 6 мг
Цинк 5 мг
Бета-каротин 3 мг
Вітамін В6 2 мг
Мідь 0,5 мкг
Фолієва кислота 200 мкг
Селен 27,5 мкг
Вітамін D3 5 мкг
Вітмін В12 2,5 мкг

 

Допоміжні речовини: мальтодекстрин, декстрат, підсолоджувач: стевіозид, протизапальний агент: діоксид кремнію.

Фармакологічні властивості

SperAK for women – це вітамінно-мінеральний комплекс, який впливає на репродуктивне здоров’я жінок. SperAK for women покликаний підготувати організм жінки до настання запланованої вагітності. Інгредієнти препарату чинять комплексний влив на організм жінки, завдяки чому відбувається нормалізація менструального циклу, а також підвищується жіноча фертильність. SperAK for women захищає жіноче тіло від негативного впливу вільних радикалів, раннього старіння, запобігає формуванню анемії, остеопорозу і допомагає усунути сексуальну дисфункцію. SperAK for women підходить для усунення дефіциту вітамінів і мінералів в організмі до запланованої вагітності. Покращує здоров’я шкіри, волосся і нігтів, допомагає підтримувати масу тіла в нормі. В комплексі з іншими препаратами дає чудові результати при підготовці до ЕКО для настання запланованої вагітності.

L-карнітин прискорює розчеплення жирів, знижує рівень холестерину, впливає на здоров’я серця і судин, забезпечує енергію організму.

L-аргінін покращує еластичність судин та кровопостачання мозку, серцевих м’язів і статевих органів. Запобігає передчасному старінню і атеросклерозу, сприяє зниженню ваги, бере участь у синтезі гормонів, сприяє передачі нервових імпульсів, зменшує депресію та емоційну напругу, посилює спазмолітичну дію на м’язи, покращує функціональну здатність організму.

Вітамін С володіє антиоксидантною, імуностимулюючою, регенеруючою дією, запобігає утворенню анемії і позитивно впливає на активність клітин в організмі. У той же час позитивно впливаючи на мозок, підвищує концентрацію уваги. Вітамін С нормалізує обмін білків, жирів, вуглеводів, допомагає всмоктувати кальцій, фолієву кислоту і залізо.

N-ацетил-L-цистеїн має антиоксидантні, антитоксичні, імуномодулюючі та антимутагенні ефекти.

Вітамін Е – потужний антиоксидант, який відіграє важливу роль у репродуктивній функції жінок. Прискорює регенерацію шкіри та ріст волосся Запобігає ранньому старінню організму. Також позитивно впливає на здоров’я печінки та серця.

Залізо, беручи участь у формуванні гемоглобіну, запобігає гіпоксії та анемії тканин і бере участь у синтезі багатьох ферментів. Залізо бере участь в імунобіологічних і окисно-відновлювальних процесах і захищає організм від втоми, стресу і депресії.

Пантотенова кислота покращує клітинне енергозабезпечення, бере участь в окислювальних і ацетиленових процесах, синтезі ацетилхоліну і кортикостероїдів, метаболізмі жирів і вуглеводів, сприяє всмоктуванню інших вітамінів.

Цинк бере участь у синтезі багатьох гормонів і ферментів в організмі. Цинк має антиоксидантний і імуностимулюючий ефект і позитивно впливає на зір. Він покращує стан шкіри, волосся і нігтів, використовується для лікування ран і прищів.

Бета-каротин бере участь в антиоксидантному захисті організму. Перетворюється на вітамін А в організмі. Відіграє важливу роль як для імунної системи, так і для еластичності шкіри. Також бета-каротин запобігає різним формам раку.

Вітамін B6 має величезне значення для зміцнення імунної системи. Він також допомагає в регуляції гормонів, бере участь в обміні речовин і активності мозку. Він покращує всмоктування заліза і міді. Також забезпечує використання заліза, що зберігається в печінці, бере участь у синтезі білків і ферментів, має важливе значення для нормального функціонування імунної системи.

Фолієва кислота відіграє позитивну роль у формуванні центральної нервової системи, росту і поділу клітин, і важлива для ДНК і РНК. Покращує імунну систему і діяльність серцево-судинної системи.  Фолієва кислота запобігає вродженим вадам розвитку, змінам ДНК, канцерогенезу.

Селен захищає тканини організму від окиснювання,  згубного впливу стресу і відіграє важливу роль у профілактиці раку. Селен є одним з ключових компонентів трансплантації залозистих гормонів і багатьох інших обмінних процесів і імунних функцій.

Вітамін D3. З ростом людського віку його кістки втрачають силу, що призводить до остеопорозу. Вітамін D запобігає цьому, сприяє утворенню кісток і зубів. Вітамін D може запобігти раку кишечника, ревматизму і артриту.

Вітамін B12 відіграє ключову роль у підтримці пам’яті та функціонування нервової системи. Це необхідно для правильного розподілу клітин, метаболізму і синтезу білка.

Показання

Період підготовки до вагітності

Підтримка репродуктивного здоров’я

Жіноче безпліддя ендокринного походження

Підготовка до штучного запліднення

Дефіцит вітамінів і мінералів

Фригідність у жінок

Зниження статевого потягу (лібідо)

Ослаблення імунної системи

Раннє старіння

Хронічна втома

Дієта, неправильне харчування

Спосіб застосування та дози

1 пакетик в день. Розчинити в 200 мл води, ретельно розмішуючи. Випити відразу після приготування розчину.

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого компонента.

Умови зберігання

Зберігати в темному, сухому місці, недоступному для дітей.

Форма випуску

У кожній упаковці 30 саше по 5 г.

Не є лікарським засобом.

Виробник

Натстім Лтд (бульвар Черни Враг 47, 4-поверх; Софія, Болгарія

тел +35929623952)


Инструкция к СперАК представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.
Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения СперАК, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость СперАК с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.
Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...