СТЕВИЯ листья по 50 г в пач.

Цены на СТЕВИЯ листья по 50 г в пач.

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 37-47 грн. (состоянием на 09.12.2019)

Бренд: Стевия

Склад

стевії листя.

Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту

білки – 0 г, вуглеводи – 0,9 г, жири – 0 г;

Енергетична цінність (калорійність)

3,6 ккал (15,06 кДж).

Рекомендації щодо застосування

дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована як натуральний підсолоджувач при порушеннях вуглеводного обміну. Сприяє покращенню процесів травлення.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Рекомендовано вживати

1 столову ложку подрібненого листя залити склянкою кип’яченої води кімнатної температури, закрити кришкою і настояти на киплячій водяній бані 15 хвилин, охолодити протягом 45 хвилин, процідити. Дорослим та дітям після 7 років настій використовувати як підсолоджувач до напоїв, кондитерських виробів, інших страв.

Перед застосуванням потребує консультації з лікарем.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до речовин, що містяться в листях стевії.

Умови зберігання та строк придатності

зберігати в упаковці виробника, в сухому та недоступному для дітей місці за температури не вище 30 0С. Строк придатності 24 місяці від дати виготовлення.

Упаковка

по 50 г, 60 г, 75 г і 100 г у пачках.

Не є лікарським засобом

Виробник

ПрАТ “Ліктрави”, Україна, 10001, Житомирська обл., м. Житомир, шосе Київське, будинок 21, тел.: (0412) 42-72-81.

ТУ У 15.8-00481181-009-2004


Инструкция по применению Стевия, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Стевия, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Стевия с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...