ДУФАДЖЕЛИ пастилки жев. №30 во флак. пласт.

Цены на ДУФАДЖЕЛИ пастилки жев. №30 во флак. пласт.

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 101-148 грн. (состоянием на 09.01.2020)

Бренд: Дуфаджели
Количество в упаковке: 30
Тип товара: пастилки

Склад

сироп лактулози, желатин, лимонна кислота, концентрати фруктів і овочів (чорна смородина, морква), натуральний ароматизатор апельсиновий, глазуруючий агент. Може містити невелику кількість споріднених цукрів (наприклад, лактозу, галактозу, епілактозу, фруктозу), як залишки від синтезу. Без ГМО.

Поживна цінність 1 пастилки:

лактулози -1,43 г, вуглеводи -0,42 г, білок – 0,18 г, жири – 0,004 г; енергетична цінність -5,32 ккал.

Рекомендація щодо вживання

Послаблююча дія: діти (3-6 років): до 2-х пастилок; діти (7-14 років): до 4-х пастилок; підлітки і дорослі (15 років і старше): до 7 пастилок на добу. Пребіотична дія: діти (3-14 років): 1 пастилка; підлітки і дорослі (15 років і старше): 2 пастилки на добу. Покращення засвоєння кальцію: діти (3-6 років): 1 пастилка; діти (7-14 років): 2 пастилки; підлітки і дорослі (15 років і більше): 3 пастилки на добу. Пастилку необхідно спочатку розжувати, а потім проковтнути. Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу, оскільки це може викликати діарею. Добова доза може бути відкорегована в залежності від реакції вашої травної системи. Прийом рекомендованої добової дози одночасно, призводить до описаного ефекту покращення. Пастилки Дуфаджелі (DuphaBears®) не призначені для діагностування, лікування або профілактики хвороби. В перші дні прийому можуть виникнути здуття живота та метеоризм. Це залежить від дози та зазвичай зникає через декілька днів. Продукт не слід використовувати в якості заміни різноманітного і збалансованого харчування та здорового способу життя. Містить молоко та молочні продукти (включаючи лактозу). Не застосовуйте, якщо ви страждаєте на галактоземію; непереносимість галактози, лактози або фруктози; лактазну недостатність; порушення всмоктування глюкози-галактози. Не рекомендовано дітям віком до 3-х років через можливий ризик вдавитися пастилкою.

Пастилки Дуфаджелі (DuphaBears®) містять лактулозу, яка стимулює випорожнення кишечника (прискорює кишковий транзит). Сприяє росту корисних бактерій та зменшує кількість шкідливих бактерій в кишечнику; є пребіотиком для підтримання здорового балансу кишкової мікрофлори; покращує засвоєння кальцію.

Не є лікарським засобом.

Виробник

Амафарм Гмбх, Німеччина

Претензії приймаються за адресою

ТОВ «Абботт Україна», Україна, 01032, м. Київ, вул. Жилянська, 110, тел. (044) 4986080.


Инструкция по применению Дуфаджели, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Дуфаджели, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Дуфаджели с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...