ЛЕСИЛ капсулы №30 во флак.

Цены на ЛЕСИЛ капсулы №30 во флак.

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 496-633 грн. (состоянием на 10.01.2020)

Бренд: Лесил
Количество в упаковке: 30
Тип товара: капсулы

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: запатентований дериват розторопші (Silybum marianum) SILIPHOS®  (силібінін – (42,77 – 52,27) мг, соєві фосфоліпіди – до 86,4 мг, у тому числі фосфатидилхоліну – до 25,92 мг) – 144 мг; допоміжні речовини: наповнювачі: целюлоза мікрокристалічна, кремнію двоокис аморфний, магнію стеарат; оболонка капсули: желатин, барвник: титану двоокис.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г: білки – 8 г, вуглеводи – 5 г, жири – 0 г; 52 ккал (221 кДж).

Без ГМО.

Рекомендації щодо застосування

Лесил® (фітосомний комплекс SILIPHOS®) рекомендований  як додаткове джерело силібініну, фосфоліпідів, фосфатидилхоліну з метою нормалізації функціонального стану гепатобіліарної системи: підвищення стійкості печінки до дії негативних чинників довкілля,  відновлення паренхіми печінки та її фізіологічних функцій, у тому числі  при ризику розвитку уражень печінки внаслідок дії токсичних речовин (зокрема алкоголь, токсичні елементи, лікарські засоби та інші), хронічних запальних захворювань і цирозу печінки, після перенесеного інфекційного і токсичного гепатитів.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування

вживати дорослим та дітям віком від 12 років та старше по 1 – 2  капсули 1 – 2 рази на добу. Капсули приймають після прийому їжі, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю питної води. Рекомендований курс застосування – 3 місяці. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Застереження

не перевищувати рекомендовану добову дозу. ЛЕСИЛ не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до будь-якого з компонентів, гострі отруєння різної етіології, вагітність та період лактації.

Термін придатності

24 місяці від дати виробництва.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.


Инструкция к Лесил представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Лесил, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Лесил с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...