ЛИФГЕРБЗ ПЕЙНКЕЙР СТРОНГ мазь по 30 г в тубах

Цены на ЛИФГЕРБЗ ПЕЙНКЕЙР СТРОНГ мазь по 30 г в тубах

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 52-60 грн. (состоянием на 12.01.2020)

Бренд: Лифгербз

Склад

гаультерія запашна (олія гандхпуро) 20%, м’ята польова (м’ята зелена) 6%, айован запашний (ефірна олія Ажгон) 2%, кедр гімалайський (олія деодара) 3%, евкаліпт кулястий ( олія Нілгірі ) 2%, камфорний лавр 2%.

Властивості

ЛіфГербз ПейнКейр Стронг є спеціалізованою аювердичною формулою. Олії та речовини, що входять до складу, мають такі властивості: олія Гандхпура, Капур, Ментол надають полегшення при болю у м’язах та суглобах. Олія Нільгірі і Девраду Тел – для полегшення при запаленнях.

Аджваін для розслаблення м’язів.

Показання

ЛіфГербз ПейнКейр Стронг використовується для полегшення болю у м’язах та суглобах при м’язових і ревматичних болях. Він також полегшує біль у спині, м’язову скутість, м’язову напругу.

Протипоказання

Не використовувати дітям віком до 6 років. Не наносити на слизові оболонки, відкриті рани або пошкоджену шкіру. Не використовувати при гіперчутливості до компонентів препарату. У випадку виникнення алергічної реакції звернутися до лікаря.

Дозування та застосування

Для дорослих і дітей віком від 6 років. Невелику кількість гелю нанести на уражену ділянку і поступово розтерти. При м’язової скутості та напруженні краще застосовувати гель після гарячої ванни. Використовувати не більше 3-4 разів на день.

Вказівки до застосування:

Тільки для зовнішнього застосування. Використовувати тільки за призначенням.

Застереження

Остерігатися потрапляння на відкриті рани. Уникати контакту з очима та слизовими оболонками.

Якщо симптоми не зникають, звернутися до лікаря. Тримати в недоступному для дітей місці.

Умови зберігання

Зберігати у сухому, прохолодному, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі не вище 250C.

Виробник

«Вардхман Хелскейр» (підрозділ «Вардхман Стемпінгз Пвт Лтд») Адреса: S-2, Мурлідхар Комплекс, С.М. Роуд, Амбаваді, Ахмедабад-380015, Індія.

Виготовлено: Лактонова Нутріфарм Пвт. Лтд., Хайдарабад, Індія.

Дізнатися більше інформації про продукт: Телефон +91 782 000 9609; Понеділок-субота 10.00 – 18.00 за індійським часом (IST), ел. адреса: [email protected]. Сайт: www.vhcare.co.in


Инструкция к Лифгербз представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Лифгербз, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Лифгербз с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...