КАПСИКАМ пластырь гидрогелевый обезбаливающий №12 в упак.

Цены на КАПСИКАМ пластырь гидрогелевый обезбаливающий №12 в упак.

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 102-155 грн. (состоянием на 13.01.2020)

Бренд: Капсикам

Особливості щодо застосування

Гідрогелевий знеболюючий пластир КАПСИКАМ® володіє подвійною дією – має охолоджуючий та зігріваючий ефекти, який діючи на глибокі шари шкіри, знімає біль у тілі. Вплив пластиру сприяє циркуляції крові на ураженій ділянці та допомагає швидо зменшити біль. Його ефект зберігається тривалий час після декількох хвилин застосування. Знеболюючий пластир КАПСИКАМ® не містить речовин, що викликають звикання. Безпечний і складається з суміші натуральних речовин, зручний і легкий у застосуванні на будь-якій частині тіла. Легко видалити і не залишає липких слідів. Підходить при будь-якому виді болю, в тому числі його можуть використовувати як любителі спорту, так і професійні спортсмени.

Показання

Зменшує біль усіх видів, у тому числі оніміння у плечах та шиї, радикулітні болі у попереку, болі у спині, пластир можливо застосовувати при різних забиттях, ушкодженнях зв’язок, а також при болю у суглобах та м’язових тканинах та у інших випадках.

Склад

Ваніллілбутіл ефір, етілнікотінат, олія евкаліпту, екстракт арніки.

Умови зберігання

Зберігати  в прохолодному, сухому місці при кімнатній температурі у повітрянепроникній упаковці.

Зберігати в недоступному для дітей місці.

Пісял відкриття упаковки пластирі, що залишилися, зберігати в герметично закритому пакеті із фольги для захисту від висихання.

Застереження

Тільки для зовнішнього застосування. Пластир не підходить для застосування навколо очей, рота, носа, на губах, на слизових оболнках, ранах або ділянках подразненої шкіри. Не слід застосовувати пластир, якщо раніше у Вас були побічні реакції на будь-який компонент, який входить до складу пластиря.

Негайно припиніть застосування пластира, якщо на шкірі з?явилися будь-які побічні явища, у тому числі висипання, свербіж, почервоніння та інш. У випадку виникнення побічних явищ або алергічних реакцій, зверніться за консультацією до лікаря. Вагітним жінкам, матерям, які годуюють грудьми, та особам із алергічними реакціями (такими як висипання, почервоніння, свербіж та інш.) на лікарські засоби, медичні вироби та косметичні засоби, необхідно проконсультуватися з лікарем перед початком застосування пластиру.

Дітям можливе застосування пластиру тільки під наглядом дорослих.

Компанія не несе відповідальність за нещасні випадки, які викликані неуважним застосуванням пластиру.

Виробник

АТ «ГРІНДЕКС». Вул. Крустпілс, 53, Рига, LV-1057, Латвія.

(JS Company GRINDEKS, 53 Krustpils str., Riga, LV-1057, Latvia)

на виробничих потужностях

ВУШІН ЛАБОТТАЧ КО., ЛТД, Корея

(WOOSHIN LABOTTACH CO., LTDKOREA)

Представник

Представництво «АС «Гріндекс» в Україні.

Україна, 01004 Київ, вул. Крутий узвіз 6/2 (літера А),

тел.: +38 044 498 42 31 / факс: +38 044 498 42 30.


Инструкция к Капсикам представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.
Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Капсикам, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Капсикам с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.
Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...