ЭУПЛАЦЕНТ порошок по 10 г №20 в пак.

Цены на ЭУПЛАЦЕНТ порошок по 10 г №20 в пак.

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 760-802 грн. (состоянием на 20.01.2020)

Бренд: ЭуПлацент
Количество в упаковке: 20
Тип товара: порошок

Загальна характеристика

EuPlacent

EuPlacent є харчовою добавкою на основі аргініну, кальцію, магнію та саліцину (екстракт верби титрований). Кальцій бере участь в процесі поділу і диференціації клітин та нормальному згортанні крові. Магній сприяє зменшенню втомлюваності та бере участь в синтезі білка. Може застосовуватися при прееклампсії, для попередження гестозу, загрозі викидня, коагулопатіях та для прегравідарної підготовки.

Спосіб застосування та дози

Рекомендується приймати 1 пакетик в день. Висипати вміст пакетика в склянку з водою, перед застосуванням ретельно розмішати.

Застереження

Зберігати в місцях, недоступних для дітей до трьох років з метою уникнення випадкового прийому препарату. Не перевищувати денну рекомендовану дозу. Складники препарату не є замінниками різноманітної та збалансованої дієти та здорового способу життя. Не застосовувати препарат у випадку пошкодження упаковки. Не рекомендується застосовувати у випадку алергії на будь-який з складників препарату. Беручи до уваги характер складників, препарат може мати різний вигляд в кожній партії, це не впливає на якість продукту. При застосовувані препарату під час вагітності та/або в період годування необхідно звернутися за консультацією до лікаря.

Умови зберігання

Зберігати при температурі від 5° до 25° С в сухому місці (вологість < 50%). Уникати  сонячних променів та прямих джерел тепла. Не зберігати у місцях з підвищеною вологістю, наприклад, у ванній кімнаті або в кухні. Кінцева дата застосування стосується препарату, який належним чином зберігався в непошкодженій упаковці. Зберігати препарат в оригінальній упаковці. Не зберігати препарат поблизу небезпечних речовин, таких як аміак, бензин, ацетон, легко займисті речовини та речовини, що легко випаровуються

Виробник

Виробник: ТОВ е-Вітал груп

Італія, Неаполь, Вулиця Джасінто Джіганте, 80

www.eutylia.it

Імпортер/Підприємство, яке здійснює функції щодо прийняття претензій від споживача: ТОВ «СІНЕРДЖІА ФАРМ», 46001,

м. Тернопіль, вул. Стадникової, буд. 9, прим. 52,

тел. +38 096 7404244; (0352) 404244

www.synergia-pharm.com.ua


Инструкция к ЭуПлацент представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения ЭуПлацент, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость ЭуПлацент с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...