АКТИВИУМ ТРИБУЛУС капсулы по 500 мг №60

Цены на АКТИВИУМ ТРИБУЛУС капсулы по 500 мг №60

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 518-600 грн. (состоянием на 20.01.2020)

Бренд: Активиум Трибулус

Количество в упаковке: 60
Тип товара: капсулы

Склад

Капсули – 60 шт.

1 капсула містить: активний інгредієнт: екстракт якорців сланких Tribulus Terresteris L. 500 мг (еквівалентно 365 мг фуростанолових сапонінів); допоміжні речовини: наповнювачі: целюлоза мікрокристалічна, орисил, кросповідон, магнію стеарат, тальк, кроскармелоза натрію; оболонка капсули: гіпермелоза, титану діоксид, тальк, ванілін, повідон, пропіленгліколь, цукор білий.

Препарат рослинного похождення, отриманий з наземної частини рослини Tribulus Terresteris L. ТРІБУЛУС містить переважно стероїдні сапоніни фуростанолового типу, серед яких переважає протодіосцин.

Протодіосцин метаболізує в організмі до дегідроепіандростерона (ДГЕА), який позитивно впливає на проникливість клітинної мембрани, еректильну функцію, метаболізм холестерину та імунітет.

ТРІБУЛУС надає загальнотонізуючу дію та стимулює деякі функції статевої системи. У чоловіків – відновлює та покращує лібідо та ерекцію. Має стимулюючу дію на сперматогенез, збільшуючи кількість сперматозоїдів та їх рухливість, підвищує рівень тестостерону. У жінок ТРІБУЛУС покращує лібідо, стимулює овуляцію, усуває вазомоторні прояви при природному та посткастраційному кліматеричному синдромі внаслідок його балансуючої дії на гормональну активність.

ТРІБУЛУС має гіполіпідемічну дію, причому у пацієнтів із дисліпопротеїнемією значно знижує рівень загального холестерину і ЛПНЩ (ліпопротеїнів низької щільності), без достовірного впливу на рівень тригліцеридів і ЛПВЩ (ліпопротеїнів високої щільності) у сироватці крові.

ТРІБУЛУС має антигіпертензивну та діуретичну дію.

Показання

ТРІБУЛУС призначають для профілактики та лікування (монотерапія та комплексне) статевих розладів у чоловіків і жінок. Чоловікам – при еректильній дисфункції для посилення лібідо, сили і тривалості ерекції. Як монотерапія або у комплексній терапії певних форм безпліддя у чоловіків: безпліддя на базі ідіопатичної олігоастенотератоспермії (зменшення кількості і якості сперматозоїдів у виділеній спермі); безпліддя при відсутності поліпшення спермальних показників протягом одного року після операції з приводу варикоцеле; імунологічно зумовлене безпліддя. При порушенні жирового обміну (дисліпопротеїнемії) для зниження загального холестерину і ЛПНЩ (ліпопротеїнів низької щільності). Жінкам з клімактеричним і посткастраційним синдромом з виявленими нейровегетативними і нейропсихічними проявами; при ендокринному яєчниковому безплідді.

Спосіб застосування та дози

Таблетки приймати перорально, після їжи.

При зниженні лібідо, імпотенції та безплідді у чоловіків рекомендується дозування по 1капсулі 2 рази на добу. Тривалість лікування – не менше 90 днів. Курс лікування можна повторювати до отримання задовільного терапевтичного ефекту.

При ендокринному безплідді у жінок – по 1 капсулі 2 рази на добу, з 1-го по 12-й день менструального циклу. Цей курс можна повторювати до отримання задовільного терапевтичного ефекту (до настання вагітності).

При дисліпопротеїнемії – по 1 капсулі 2 рази на добу. Тривалість лікування – не менше 90 днів.

Клімактеричний та посткастраційний синдром у жінок – по 1 капсулі 2 рази на добу протягом 60-90 днів. Після поліпшення стану поступово переходити до підтримуючої дози – по 1 капсулі на день протягом 1-2 років.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату; при тяжких захворюваннях сердцево-судинної системи та нирок; період вагітності та годування груддю. Не рекомендується застосовувати дітям.

Побічні ефекти

Можливі реакції підвищеної чутливості. При прийомі до їди препарат може спричинити подразнювальну дію на слизову оболонку шлунка.

Особливості щодо застосування

При встановленні вагітності прийом препарату необхідно припинити. На швидкість реакції при керуванні транспортним засобом або іншими механізмами не впливає.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодії

Одночасне застосування ТРІБУЛУСУ з лікарськими засобами, які стимулюють овуляцію у жінок, призводить до взаємного посилення їх ефектів.

Застосування ТРІБУЛУСУ може підсилити ефекти діуретиків і потенціювати гіпотензивну дію антигіпертензивних препаратів.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці для захисту від вологи при температурі не вище 25 ºС.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Строк придатності 2 роки.

Виробник

ТОВ «Агріка-пром» вул. Достоєвського, 3, м. Харків.

Не є лікарським засобом.


Инструкция к Активиум Трибулус представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Активиум Трибулус, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Активиум Трибулус с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...