МЕДЕКТОИН СИКСИЛ крем по 50 мл в тубах

Цены на МЕДЕКТОИН СИКСИЛ крем по 50 мл в тубах

Бренд: Медектоин
Тип товара: крем

Склад

5% ектоїн, вода, спирт цетеариловий, пентілен гліколь, сечовина, гліцерин, гідрогенізований полідецен, олія жолоба, пантенол, глюкозид цетеарилу, лецитин, алантоїн, ксантанова камедь, етилгексилгліцерин, натрію цетеарил сульфат, молочна кислота.

Не містить віддушок, консервантів і барвників!

Фармакологічні властивості

Медектоїн Сиксил містить унікальну молекулу – 100% натуральний інгредієнт ектоїн, який отримують із мікроорганізмів (екстремофілів), що живуть у дуже несприятливих умовах. Щоб захистити себе від агресивного впливу навколишнього середовища, екстремофіли виробляють ектоїн.

Ектоїн – це натуральна захищаюча активна речовина, похідне амінокислот із потужними осмотрофними (формуючим структуру води) і стабілізуючими біомолекулами властивостями.

Ектоїн захищає і стабілізує клітинні мембрани шляхом утворення захисного гідрокомплексуякий і захищає шкіру від надмірної втрати вологи, подразнень та від свербіння і утворення луски. Ця сполука також може діяти на поверхні кліток шкіри людини, на клітинних мембранах, вона має стабілізуючу і захисну дію.

В основі дії ектоїну лежать два важливих механізми, які починають працювати саме на сухій і ушкодженій шкірі, як буває, наприклад, при нейродерміті та псоріазі. З одного боку, ектоїн, перешкоджає надмірній втраті шкірою вологи, а з іншого – ектоїн захищає клітини шкіри від подразнень і стабілізує уражену шкіру, як, наприклад, буває при нейродерміті та псоріазі.

Спосіб застосування

Медектоїн Сиксил слід наносити на уражену шкіру тонким шаром кілька разів на день, потім м’яко і повністю втирати. Беручи до уваги його склад, засіб можна використовувати регулярно і протягом тривалого часу. Якщо одночасно використовуються інші засоби для зовнішнього застосування, то слід дотримуватися часового проміжку у 2 години.

Можна застосовувати також дітям і немовлятам!

В дуже рідких випадках при подразненій і чутливій шкірі, нанесення Медектоїн Сиксил може спричинити короткочасне печіння шкіри. У цих випадках застосування Медектоїн Сиксил можна продовжувати.

Протипоказання

підвищена особиста чутливість до складових.

Форма випуску

крем 50 мл.

Термін придатності

2 роки.

Умови зберігання

зберігати при кімнатній температурі.

Виробник

“Зіксіл ГмбХ енд Ко. КГ”, Гереонсмюленгассе 5, 50670 Кельн, Німеччина, тел.: 0800/1652400, факс: 0800/1652700, www.syxyl.de

Імпортер

ТОВ “Креатив Груп Компані”, Україна, 61060, м. Харків, вул. Олімпійська, 10, код 37365734,

тел.: +38 (050) 189 78 67.

Не є лікарським засобом. Косметичний засіб.

Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05.03.02-03/18966 від 05.05.2015 р


Инструкция по применению Медектоин, утвержденная производителем, представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Медектоин, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Медектоин с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...