ПРО-ВИЗИО ФОРТЕ таблетки №30 (10х3)

Цены на ПРО-ВИЗИО ФОРТЕ таблетки №30 (10х3)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 207-282 грн. (состоянием на 22.01.2020)

Бренд: Про-Визио

Склад

Склад на 1 таблетку:

Альтернативний підсолоджувач сорбітол, натуральний стандартизований екстракт календули (лютеїн та зеаксантин) DL-альфа-токоферолу ацетат 50% (вітамін Е), сухий екстракт чорниці, 25% натуральний стандартизований екстракт чорниці (антоцианідіни), регулятор кислотності цитрат натрію, ароматизатор зі смаком чорниці, антикоагулянт рослинний стеарат магнію та силікат магнію, селеніт натрію.

Вага/ 1 табл. г/100g. % NRV*
Лютеїн 10 мг 1,36 Не визначено
Зеаксантин 0,5 мг 0,07 Не визначено
Антоціаніди 5 мг 0,70 Не визначено
Вітамін E 15 мг 2,04 125
Селен 50 мкг 0,007 90

NRV* Добова норма споживання

Опис

Збереження можливості бачити є необхідністю для якісного життя.

Добре бачити, розрізняти кольори,  можливість  розрізняти світло та темряву та сприймати наше оточення – все це сприяє комплексному обміну речовин в оці. Але ця система працює правильно, тільки якщо має достатній запас поживних речовин, необхідних для  зору.  Ці  поживні  речовини  повинні  надходити в організм з їжею, оскільки сам організм не може їх виробляти. Якщо вони не присутні в вашому раціоні в достатній кількості та якості, ваш зір знаходиться під загрозою. З віком підвищується ризик погіршення зору та зниження його продуктивності. Зв’язок між функцією очей та харчуванням чітко доведено.

Рекомендовано до раціону харчування як додаткове джерело лютеїну, зеаксантину, природних вітамінів, антиоксидантів. Вживати при підвищених навантаженнях на органи зору (тривала робота за комп’ютером, управління транспортним засобом,тривале перебування при штучному освітленні).

Як працює Про-Візіо Форте?

Коли світло досягає очей, в сенсорних клітинах сітківки утворюється стимул, який передається в мозок, де ви розумієте, що ви бачите. Коли стимул стихає, високо реактивні речовини – так звані «вільні радикали» – залишаються в клітинах сітківки ока. Їх необхідно швидко зруйнувати, оскільки вони пошкоджують сітківку, що призводить до передчасного старіння чутливих клітин, або, в гіршому випадку, навіть до втрати зору. Організм має свою власну захисну антиоксидантну систему для знешкодження вільних радикалів. Тим не менш, вона потребує необхідних поживних речовин для своєї роботи.

Для кого підходить Про-Візіо Форте?

Продукт підходить для людей, у  яких  очі  втомлюються  від довготривалого читання, водіння автомобіля в нічний час доби або під час перегляду телевізора чи роботи за монітором комп’ютера.

Підлягаючи   застосовуванню   у   період   після   операції   з видалення катаракти, він захищає око від яскравого світла, що проникає в око через штучний кришталик.

Препарат стане у пригоді людям старшого віку, особливо   з метою запобігання втрати зору через вікову дегенерацію сітківки. Про-Візіо Форте можна приймати хворим на цукровий діабет.

Як приймати Про-Візіо Форте?

Дорослим та підліткам рекомендовано приймати препарат

по 1 таблетці 1 раз на день (чи керуючись вказівками офтальмолога). Таблетку слід розсмоктувати у ротовій порожнині. Для кращого засвоєння складових, Про-Візіо Форте слід приймати разом з їжею.

Для досягнення бажаних ефектів рекомендується приймати Про-Візіо Форте щонайменше 3 місяці.

Рекомендована добова доза:

Дорослим та підліткам розсмоктувати 1 таблетку на добу.

Примітки:

Не слід перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід застосовувати у дітей;

Вагітним жінкам або жінкам, що годують груддю, необхідно проконсультуватися з лікарем.

Зберігати у місці, недоступному для дітей молодшого віку. Не слід застосовувати харчову добавку в якості замінника повноцінного харчування.

Не можна застосовувати препарат за наявності індивідуальної чутливості до його компонентів.

Не містить консервантів або молочного цукру.  Надмірне споживання може мати послаблюючий ефект.

Зберігати при температурі 10 – 25 °C у щільно закритому контейнері.

Захищати від впливу вологи, морозу та прямих сонячних променів.

Мінімальний термін придатності зазначено на упаковці. Перед        прийомом            продукту              рекомендовано проконсультуватися з лікарем

Не є лікарським засобом.

Виробник

ТОВ «УНІМЕД ФАРМА», вул. Орієшкова,  11, 821 05 Братислава, Словацька Республіка /

«Unimed Pharma spol s.r.o.», Orieskova 11, 821 05 Bratislava, Slovak Republic /


Инструкция к Про-Визио представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Про-Визио, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Про-Визио с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...