ПРОКТИС-М суппозитории рект. 2 г №10

Цены на ПРОКТИС-М суппозитории рект. 2 г №10

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 246-354 грн. (состоянием на 24.01.2020)

Бренд: Проктис
Место применения: ректальные
Количество в упаковке: 10
Особенность: антигеморройные
Тип товара: суппозитории

Склад

Натрієва сіль гіалуронової кислоти 5 мг, олійний екстракт центели азіатськоі, олійний екстракт календули, олійний екстракт алое вера, ефірна олія чайного дерева, напівсинтетичні гліцериди, ВНТ.

Форма випуску

Proktis-M/Проктіс-М це супозиторії для ректального застосування. В упаковці 10 ректальних супозиторіів по 2 г.

Опис

Супозиторії ректальні Proktis-M/Проктіс-М діють завдяки наявності гіалуронової кислоти, мукополісахариду,який присутній у великій кількості у багатьох тканинах організму. Гіалуронова кислота функціонує як структурна підтримка, надаючи тканині тонус, живлення та еластичність. Численні клінічні дослідження довели здатність гіалуроновоі кислоти прискорювати та покращувати процес епітелізації та відновлення тканин.

Показання

Для посилення репаративних процесів в аноректальному каналі після проктологічних операцій; внутрішній та зовнішній геморой; проктит; криптит; анальні тріщини; фісура; перианальні фістули.

Застереження

У разі індивідуальної підвищеної чутливості до одного з компонентів виробу.

Вагітність та годування груддю

Безпека використання супозиторіїв ректальних Proktis-M/Проктіс-М в період вагітності та годування груддю не досліджувалась. За таких обставин, бажано проконсультуватися з лікарем.

Вплив на здатність керувати автомобілем, використовувати устаткування або машини

Особливі запобіжні заходи не передбачені.

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодії

Взаємодія з іншими засобами не досліджувалась, у зв’язку з цим перед застосуванням супозиторіїв ректальних Proktis-M/Проктіс-М разом з іншими медичними виробами або лікарськими засобами для ректального використання проконсультуйтеся з Вашим лікарем.

Спосіб застосування

Відкрийте супозиторій, потягнувши за дві попередньо розрізані частини блістеру. Дотримуйтеся правил гігієни: мийте руки до та після використання медичного виробу.

Спосіб застосування та дози

Використовуйте один супозиторій на добу або згідно з призначенням лікаря. Тривалість застосування залежить від розвитку симптомів; у разі необхідності супозиторіі ректальні

Proktis-M/Проктіс-М можна використовувати протягом тривалого періоду.

Побічні ефекти

Використання виробів для місцевого застосування, особливо довготривале, може спричинити сенсибілізацію. Якщо це трапляеться, припиніть лікування та зверніться до лікаря, для проходження відповідноі терапії. У випадку виникнення небажаних ефектів, що не описані у цій листівці, повідомте про це свого лікаря або фармацевта.

Застереження

Зберігати у недоступному для дітей місці. Уникати контакту з очима. Не ковтати.

Умови зберігання

Термін придатності зазначено на упаковці (ЕХР), і відноситься до виробу в непошкодженій упаковці, що правильно зберігається. Не використовуйте виріб після дати, зазначеної на

упаковці, або якщо упаковка була відкрита або пошкоджена. Зберігайте медичний виріб щільно закритим, подалі від світла та тепла, при температурі від 4°С до 25°С.

Виробник

FАRМА-DЕRМА s.г.l.

Viа dеі Веrsаglіеrі, 10 – 40010 Sаlа Воlоgnеsе (ВО) IТАLY

Дистриб’ютор

ТОВ «ЄВРОЛЕК»

вул. Балукова 7, м. Вишневе, 08133 Киівська область, Україна


Инструкция к Проктис представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Проктис, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Проктис с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...