Глюкометр Accu-Сhek Performa

Цены на Глюкометр Accu-Сhek Performa

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 491-575 грн. (состоянием на 21.02.2020)

Бренд: Акку-Чек
Кодировка: автокодирование
Вид товара: глюкометр
Дополнительные функции: подключение к компьютеру
Измерение показателей: глюкоза
Особенность: большой дисплей
Страна производства: Германия

Застереження

  • Коротка інструкція не замінює керівництво користувача для глюкометра Акку-Чек Перформа. Керівництво користувача містить важливі інструкції з поводження та додаткову інформацію.

Пристрій для проколювання призначений лише для індивідуального використання

Опис

Короткий огляд глюкометра

  1. Кнопка живлення / настроювання 
  2. Дисплей
  3. Кнопки зі стрілкою вправо і стрілкою вліво 
  4. Направляюча для тест-смужки
  5. Кришка відсіку для батарейки
  6. Віконце інфрачервоного (ІЧ) датчика

Налаштування пристрою для проколювання

  Ознайомтеся з пристроєм для проколювання Accu-Chek Softclix (Акку-Чек Софтклікс).
Візьміть ланцет із кишені футляра.
Зніміть ковпачок, різко потягнувши його. Не крутіть ковпачок.
Вставте ланцет у пристрій для проколювання, щоб він зафіксувався з клацанням
Відкрутіть захисний ковпачок ланцета.
Знову надягніть ковпачок на пристрій для проколювання. Переконайтеся, що позиційна мітка на ковпачку співпадає з позиційною лінією на пристрої для проколювання.
Відкоригуйте глибину ланцета до комфортного рівня проколювання. Починайте з 2. Для грубішої шкіри встановіть більший номер.
Натисніть кнопку зведення до упору, як ручку. Не натискайте кнопку спуску під час натискання кнопки зведення. Коли пристрій для проколювання готовий, кнопка спуску стає жовтою.
Відкладіть пристрій для проколювання, доки не будете готові проколоти палець.

 

Проведення визначення рівня глюкози у крові

Перед проведенням визначення рівня глюкози у крові помийте та висушіть руки.

 

Перевірте термін придатності на контейнері із тест-смужками. Не використовуйте тест-смужки після закінчення терміну придатності.

 

Вийміть тест-смужку з контейнера із тест-смужками. Щільно закрийте ковпачок.

 

Вставте тест-смужку в глюкометр у напрямку до стрілок, доки глюкометр не дасть звукові сигнали.

 

З’явиться символ у вигляді миготливої краплі крові.

 

Міцно утримуючи пристрій для проколювання біля краю кінчика пальця, натисніть жовту кнопку спуску, щоб проколоти палець.

 

Торкніться кінцем тест-смужки до краплі крові. Не наносіть краплю крові на верхню частину тест-смужки.

 

Коли на тест-смужці є достатньо крові, глюкометр дає звукові сигнали, і миготить.

 

Результат визначення рівня глюкози у крові з’являється на дисплеї через 5 секунд.

 

Зніміть ковпачок пристрою для проколювання. Зорієнтуйте ланцет у напрямку від себе. Відсуньте виштовхувач, щоб звільнити ланцет.

 

Повідомлення про помилку

Якщо в будь-який час на дисплеї з’являється якесь із зазначених нижче повідомлень про помилку, одразу ознайомтеся з керівництвом користувача, Розділ 5 Дисплей та повідомлення про помилку.

E-1 Можливо, тест-смужка пошкоджена, неправильно вставлена або вже використовувалася. Витягніть і повторно вставте тест-смужку або замініть її, якщо вона пошкоджена чи вже використовувалася.

Ця помилка може з’являтися, якщо щільно не закрито ковпачок на контейнері із тест-смужками. Можливо, тест-смужки пошкодилися внаслідок неправильного зберігання або поводження.

E-3 Виникла помилка, пов’язана з глюкометром або тест-смужкою. Повторно виконайте визначення глюкози у крові.

Якщо код E-3 з’являється вдруге, проведіть контрольне визначення з контрольним розчином і новою тест-смужкою.

Якщо контрольний результат знаходиться в допустимому діапазоні, ознайомтеся з відповідною процедурою визначення та повторіть визначення глюкози у крові з новою тест-смужкою.

Якщо контрольний результат не знаходиться в допустимому діапазоні, див. розділ Інтерпретація контрольних результатів, що знаходяться за межами діапазону у розділі Контрольні визначення в керівництві користувача.

Зрідка код помилки E-3 може свідчити про те, що рівень глюкози у крові є дуже високим і перевищує діапазон визначення системи.

Якщо не має відчуття, що рівень глюкози у крові є дуже високим, повторіть визначення глюкози у крові. Див. розділі Незвичні результати визначення рівня глюкози у крові в розділі Визначення глюкози у крові у керівництві користувача. Якщо під час визначення глюкози у крові і далі з’являється код E-3, негайно зверніться до свого лікаря.

E-4 На тест-смужку нанесено недостатньо крові або контрольного розчину для вимірювання або їх було нанесено після початку визначення.

Утилізуйте тест-смужку та повторіть визначення глюкози у крові чи контрольне визначення.

E-6 Кров або контрольний розчин нанесено на тест-смужку до того, як символ у вигляді миготливої краплі з’явився на дисплеї.

Утилізуйте тест-смужку та повторіть визначення глюкози у крові чи контрольне визначення.

E-7 Виникла електронна помилка або, зрідка, видалено і повторно вставлено використану тест-смужку. Вимкніть і увімкніть глюкометр або витягніть батарейку на 20 секунд і знову її вставте. Виконайте визначення глюкози у крові або контрольне визначення.
E-8 Температура є вищою чи нижчою відповідного діапазону для системи. Для отримання інформації щодо умов роботи системи див. аркуш-вкладиш для тест-смужки. Перейдіть у місце з відповідними умовами, зачекайте 5 хвилин і повторіть визначення глюкози у крові або контрольне визначення. Не нагрівайте та не охолоджуйте глюкометр штучно.
E-9 Батарейка майже розряджена. Замініть зараз батарейку. Якщо після заміни батарейки повідомлення з’являється знову, повторно витягніть батарейку, натисніть на будь-яку кнопку глюкометра, а потім знову вставте батарейку.
E-10 Можливо, неправильні налаштування часу і дати. Переконайтеся, що час і дата правильні, та відкоригуйте їх, якщо необхідно.

Инструкция к Акку-Чек представлена исключительно с ознакомительной целью и не является поводом для самолечения.

Только ваш лечащий врач может принять решение о необходимости применения Акку-Чек, назначении схем лечения и дозировок, а также обсудить совместимость Акку-Чек с применяемыми вами лекарствами, разъяснить побочные действия и противопоказания.

Помните – самолечение опасно для вашего здоровья.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...