ФОЛИВИТ 2 капсулы желат. с порош. №60 (10х6)

Цены на ФОЛИВИТ 2 капсулы желат. с порош. №60 (10х6)

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 359-437 грн. (состоянием на 15.10.2019)

Бренд: Фоливит
Количество в упаковке: 60
Тип товара: капсулы

Склад

Склад на 1 капсулу:

Quatrefolic® (глюкозамінова сіль (6S)-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти), що еквівалентний 200 мкг фолієвої кислоті (вітамін В9)  

370 мкг

Йод (у формі калію йодиду) 200 мкг
Вітамін В12  (у формі ціанокобаламіну) 2,5 мкг
Вітамін D3 (у формі холекальциферо?лу) 10мкг (400 МО)
Вітамін В6  (у формі піридоксину гідрохлориду) 1,5 мг

 

Вітамін С (у формі аскорбінової кислоти) 50 мг
Магнію лактат 100 мг
Кальцію цитрат 300 мг

 

Допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний, целюлоза мікрокристалічна, кальцію стеарат, лактоза.

Містить  стандартизовану сировину європейського виробника.

Фолієва кислота (Вітамін В9)

У 2-3 триместрах приймає участь у формуванні здорових органів плода, сприяє правильному розвитку його імунної та нервової систем, дозволяє зменшити ймовірність виникнення анемії та гіпергомоцистеїнемії.

Однак, фолієва кислота може засвоїтися організмом лише після перетворення в активний фолат. А за останніми медичними даними, у кожної другої жінки може бути порушений цей процес через варіації гену, тому звичайна фолієва кислота засвоюється частково. Це може призводити до нестачі фолатів в організмі, незважаючи на прийом фолієвої кислоти.

Саме тому науковці створили активні фолати –  легкозасвоювані форми фолієвої кислоти. До складу «Фолівіт®» входить інноваційна форма фолієвої кислоти 4-го покоління Quatrefolic® – лекгозасвоюваний активний фолат. На сьогодні, він є найбільш біодоступною формою фолієвої кислоти, яка після вживання відразу використовується клітинами організму, що забезпечує швидке накопичення необхідного рівня фолатів, та не залежить від варіацій гену.

Йод (І)

Сприяє нормальному функціонуванню щитовидної залози матері та плоду, допомагає уникнути можливих йодозалежних ускладнень вагітності та вад розвитку дитини (ендемічного зобу, затримки психомоторного та розумового розвитку, кретинізму). Тому рекомендоване додаткове вживання йоду.

Магній (Mg)

Профілактує нестачу магнію, усуває м’язовий спазм в стінках судин та в гладких м’язах. Також магній має антистресову дію. Понижує гіперзбудливість нервової системи. Допомагає нормалізувати сон, заспокоїтися.

Вітамін В6

Сприяє проникненню магнію всередину клітини і також нормалізую роботу центральної нервової системи. Спокійний стан матері сприятливо позначається на розвитку малюка.

Кальцій (Са)

Потрібний як дитині так і вагітній. Додавання кальцію сприяє усуненню його дефіциту у жінки, а також допомагає правильному формуванню кісткових тканин і скелету малюка.

Вітамін D3

Рекомендується з метою зниження ризику розвитку у дитини вроджених пороків кісткової системи. Важливий для формування скелета та сприяє нормальному розвитку серцево-судинної системи малюка.

Вітамін В12

Необхідний для нормального кровотворення (формування та дозрівання еритроцитів), а в комбінації з фолієвою кислотою та іншими вітамінами групи В сприяє нормалізації фолатного циклу та рівня гомоцистеїну, запобіганню анемії.

Вітамін С

необхідний для включення заліза в гемоглобін, а також він підвищує засвоєння організмом «негемового» заліза (заліза з рослинних продуктів харчування). Вітамін С підтримує більш стійкий імунітет вагітної, активує захисні сили організму та сприяє знешкодженню токсинів.

Загальна характеристика

Дієтична добавка для жінок, що містить активний фолат (Quatrefolic®), для вживання з 2-го триместру вагітності, в післяпологовий період та під час лактації.

 

Сучасний ритм життя тримає в постійному стресі, безліч справ не дають можливостей приділити собі достатньо часу, правильно харчуватися та висипатися. Це, а також незадовільна екологічна ситуація, негативно впливають на організм і можуть призводити до дефіциту вітамінів та мікроелементів.  Це особливо критично для вагітних та жінок у післяпологовий період. Слід зазначити, що з 2-го триместру відбувається активний ріст і розвиток плода, що підвищує потребу в надходженні вітамінів (В9, В6, В12, D3, C) та мінералів (йоду, магнію, кальцію) до організму вагітної. Для швидкого відновлення запасу найнеобхідніших речовин потрібно додатково приймати вітамінно-мінеральні комплекси.

Рекомендації щодо застосування

як додаткове джерело вітамінів (В9, В6, В12, D3, C) та мінералів (йоду, магнію, кальцію) до повноцінного раціону харчування жінкам:

  • під час 2-3 триместру вагітності
  • у післяпологовий період для відновлення організму та під час лактації

Спосіб застосування та дози

по 1 капсулі на день бажано зранку під час або після прийому їжі. Капсулу не розжовувати. Термін вживання визначається за погодженням з лікарем.

Застереження

при індивідуальній чутливості до компонентів продукту. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не рекомендовано вживати особам із захворюваннями щитовидної залози, при яких протипоказані препарати йоду.

Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Форма випуску

Форму випуску, умови зберігання та строк придатності:

дивись на упаковці.

Виробник

ТОВ «Юніверс Фарм» , 04080, Україна, м. Київ, вул. Набережно-Лугова, 29; тел./факс +38 044 224 51 82.

Виробляється в Україні згідно сучасних стандартів якості!

Добавка дієтична. Не є лікарським засобом.

ТУ У 10.8 – 36628278 – 012:2013

Висновок ДСЕЕ МОЗ України № 05.03.02-06/20185 від 15.06.2016р.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті:

www.folivit.com.ua

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...