Респіраторна підтримка

В Україні безліч проблем, у тому числі нажаль і з медициною, але регулярно створюються різного роду проекту, програми, за допомогою яких, можна вирішити цілий ряд існуючих недоліків. Яскравим прикладом руху вперед, є ініціатива Фонду RAZOM проекту дихати, про який ми власне зараз і будемо вести мову. Як, про важливий аспект розвитку медицини та взагалі рівня добробуту в середині країни.

Отож, в чому суть проекту: по суті мова про респіраторну підтримку, що є медичним процесом і комплексом методів, спрямованих на нормальне функціонування усіх органів людського тіла. Причин, за якими люди не можуть самотужки здійснювати, здавалось би такі банальні процеси, які просто вкрай необхідні для життя досить багато. Це можуть бути як вроджені проблеми, так і набуті, і набуті з різних причин, у тому числі в наслідок травм. Для прикладу: пацієнти із нервово-м’язовими  захворюваннями; із травмами головного мозку та спини; серцевої недостатності; синдромом апное сну; деформації грудної стінки; аномалії дихальних шляхів; інфекційні захворювання з ураженням органів дихання та/або ЦНС  і так далі.

Власне на сайті проекту дихати досить детально розписано яких пацієнтів це стосується, та подані проблеми, які власне цей проект ставить собі за мету вирішення: доведення стандартів медичної допомоги; легкий доступ пацієнтів до респіраторного обладнання; розвинута інфраструктура та якісно навчений кадровий потенціал.

Окремо на сайті чітко сформовані та викладені проблеми, які бажають вирішити, і шляхи їх потенційного виконання. Є розділ команда, контакти та відповідник словник і публікації, які кожен бажаючий може вивчити, для того аби більш ґрунтовно зрозуміти суть проблеми.

Вже велика кількість спеціалістів в Україні та закордоном уже схвально відгукнулись про цей проект, проте про нього і надалі мало знає людей, у тому числі людей, які напряму зацікавленні у вирішенні проблем, поставлених перед собою проектом Дихати. Тому власне, якщо вас ця тематика турбує, то завітайте на сайт проекту, ознайомтесь із тим, що він пропонує. А у разі якщо у в ас є ідеї, або бажання долучитись, вказані усі контакти.

Ми щиро сподіваємось на те, що даний проект у повній мірі реалізується, та рівень респіраторної підтримки населення вийде на значно більший рівень, що дозволить уникати проблем зі здоров’ям тисячам наших громадян. Не забувайте поширювати наші матеріали.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...