ЭПИГАЛИН капсулы №60 в бан.

Цены на ВЕРАТРОЛ капсулы №30

Украинские аптеки предлагают цены на данный препарат в диапазоне 480-599 грн. (состоянием на 09.10.2019)

Бренд: Эпигалин

Количество в упаковке: 60
Тип товара: капсулы

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: індол-3-карбінол – 200 mg (мг), екстракт зеленого чаю – 100 mg (мг) (що еквівалентно епігаллокатехін-3-галлату – 45 mg (мг)); допоміжні речовини: наповнювач: целюлоза мікрокристалічна, антиспікаючі агенти: кремнію двоокис аморфний, магнію стеарат; оболонка капсули: желатин, барвник: титану двоокис.

Без ГМО.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність)

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г: білки – 2,0 g (г), вуглеводи – 11,0 g (г), жири – 1,0 g (г); 258 кДж (61 kcal (ккал)).

Рекомендації щодо застосування

рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело індол-3-карбінолу та епігаллокатехін-3-галлату з метою нормалізації метаболічних процесів у репродуктивних органах та молочних залозах у жінок (в т.ч. при лейоміомі матки, мастопатії, гіперплазії ендометрію, ендометріозі, аденоміозі; диспластичних процесах в шийці матки, асоційованих з ВПЛ) і передміхуровій залозі у чоловіків (в т.ч. при гіперплазії передміхурової залози), а тобто з метою сприяння гальмуванню гіперпластичних процесів в гормонозалежних органах і тканинах, що потребують пригнічення патологічного росту клітин та нових судин, активації апоптозу, нормалізації метаболізму естрогенів.

Спосіб застосування та дози

вживати дорослим по 1-2 капсули на добу під час їжі. Тривалість застосування та необхідність повторного курсу  визначає лікар індивідуально. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря

Протипоказання

індивідуальна несприйнятливість, вагітність та період лактації. Не рекомендовано вживати особам, які вживають продукти, що знижують кислотність шлункового соку.

Не є лікарським засобом

Застереження

не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 4 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці. Відкриту упаковку рекомендовано зберігати у холодильнику з ретельно закритою кришкою.

Маса нетто

Маса вмісту 1 капсули: 340 mg (мг) ± 7,5 %.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Проголосуй первым!)
Loading...